2.0.5 Widgets

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Grey Hawk, Feb 18, 2010.

  1. Grey Hawk

    Grey Hawk Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    364
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does anyone else now have an AccWeather Widget and a World Clock one?

    Also if you do, can anyone get the World Clock to work? It only shows my local time.
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12

    Perhaps I'm not understanding your question. Do you want to install these widgets? I had AccuWeather. However, since I installed BW and BB I do not use it. Was it removed from the Market?
    Mike
     
  3. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Those are widgets from the Milestone I believe....you must have chose to install the Milestone widgets when you were selecting options from the SPRecovery menu when installing 2.0.5
     
  4. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0
    Since you didn't specify, I am assuming that you are using the Sholes 2.0.5 ROM?
     
  5. Grey Hawk

    Grey Hawk Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    364
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ah okay. Yea I have them, I wanted to know where they came from and how to work the World Clock one. I click on it and nothing happens, it just gives me my local time.
     
  6. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    I am not sure how to work the clock you're talking about...that might honestly, be all that it does
     
  7. Grey Hawk

    Grey Hawk Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    364
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well that's dumb as hell. I guess it's a world clock if I want to change the timezone every time I want to know what time it is around the world.
     
  8. Shad0w325

    Shad0w325 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Columbus, OH
    Ratings:
    +0
    Can you post some screenshots of the Milestone widgets? I've been wanting to see them but couldn't find them anywhere.