16 GIG class 6 MICRO SD

Discussion in 'Casio G'zOne Commando' started by Saint23, Mar 17, 2012.

  1. Saint23
    Offline

    Saint23 New Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone know if the Commando will support this SD card and if there will be a noticeable benefit in data transfer rates? I have a camera app that supports burst mode, but the write times to the original card are sometime long.

    Thanks in advance.
  2. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,350
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
    I think you are safe with a 16G, I know the 32's sometimes don't work, but I'll look into it a bit for you. Stand by.
  3. Saint23
    Offline

    Saint23 New Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok thanks, I'm definitely more interested in speed than capacity. I will stay with an 8 gig is I have to.

    Sent from my C771 using Tapatalk
  4. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,350
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
  5. renoun
    Offline

    renoun New Member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm running a 16CB card in my commando but I didn't pay any attention to the transfer rate when I bought and installed it.
  6. Saint23
    Offline

    Saint23 New Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I can't believe over five hundred views and no relevant replies.

    Sent from my C771 using Tapatalk
  7. pokskip
    Offline

    pokskip New Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    59
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Simple, buy one Stick it in and see if it works, it will work. On the. Commando. But idk the write speed it might be the same as te stock 8gig

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  8. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,350
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
    Have you pulled out the card that's in there to see if you can cross reference the Class value? I think that may tell you something.
  9. D_B
    Offline

    D_B New Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a Class 10 16Gb card in mine
  10. sevenskj
    Offline

    sevenskj New Member

    Joined:
    Apr 7, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I didn't know there were different class sd cards.

    HTC-Rezound
  11. D_B
    Offline

    D_B New Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
Search tags for this page

casio commando sd card

,
casio commando sd card capacity
,
casio commando sd card size
,
compatible sd card for casio commando
,
g zone commando how big of an sd card
,
gzone commando micro sd
,
how big of an sd card can the casio commando
,

sd card casio commando

,
sd card size for casio commando
,
what sd cards are compatible with casio commando
,
what size micro sd will casio g'z one comander take
,
what speed sd card does a casio commando use
,
will a class 10 sd card work in my casio phone
,
will my droid sd card work on my gzone
,
working mini sd card casio commando phone