1.0 to 1.1?

Discussion in 'Bugless' started by JLCollier2005, May 28, 2010.

  1. JLCollier2005

    JLCollier2005 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just curious...if I go from bugless beast 1.0 to 1.1 will I lose my home layout? Like the icons n stuff on my home screen.
     
  2. Jim 777

    Jim 777 Silver Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +11
    I did it without wiping data and most were there. I think I just had to put the widgets back on
     
  3. bhughesiii

    bhughesiii Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No, so long as you don't wipe data/cache. I installed over 1.0 and my home screen layout remained. I think I had to redo a couple widgets but the rest was the same.
     
  4. JLCollier2005

    JLCollier2005 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok cool...I don't know if it makes a different but ill be using rom manager...
     
  5. Mohawk3

    Mohawk3 Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +0
    I did not wipe before the upgrade to 1.1 and my home screen layout stayed the same. As long as you don't wipe, you should be fine.
     
  6. Jim 777

    Jim 777 Silver Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +11
    That's what my 4 year old seems to think
     
  7. bhughesiii

    bhughesiii Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    lol, My 6 year old thinks the same thing sometimes.
     
  8. JCo352

    JCo352 Senior Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    A little off-topic, but your initials are really close to mine, and we have the same last name. Whats the 2005 represent?
     
  9. JLCollier2005

    JLCollier2005 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It represented the yr I was supossed to graduate college...but that didn't happen haha
     
  10. JCo352

    JCo352 Senior Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Oh, just wondering, I graduated high school in 2005.
     
  11. JLCollier2005

    JLCollier2005 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Nice! 2002 for me....
     
  12. Mohawk3

    Mohawk3 Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +0
    I used rom manager to do the upgrade.