1.0 issues

Discussion in 'cvpcs' started by frozty, Aug 20, 2010.

  1. frozty

    frozty Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Here are some very annoying bugs in 1.0 I don't know if its only me.
    Bad media sync, it takes a very long time for media files to show up on the system such as mp3s and Images on gallery.

    Music player goes crazy Ive experienced random turn ons before on other roms but this time it also while using the volume button to switch songs at random makes the media player go crazy (goggle stock music player) and keeps switching songs and does not stop so I have to reboot.

    On the plus side there are some features in 1.0 that makes me not want to downgrade to 0.8.4 Am I the only one with this issue and if not there should be a fix on this.
     
  2. GeLopez

    GeLopez Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    683
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +8
    I just checked my gallery and everything is fine but I do remember being slow the first time i opened. No, problems with the stock music player either.
     
  3. Armyof2

    Armyof2 Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    556
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Temecula, CA
    Ratings:
    +0
    Honestly I've had no issues and i have 1800+ mp3 and around 40-50 pictures in my gallery...initially it took a while to scan through the first time i booted everything up but since that first time I haven't had any issues.

    Did you wipe and all that when you installed?

    As for the rocker issue it is a known bug and is being worked on releases:sapphire-1.0.0 [CVPCS Sapphire Wiki] (scroll to where it says known issues)