0 bytes ? why ? :/

Discussion in 'Droid Incredible Tech Support' started by SamyO, Jul 24, 2010.

  1. SamyO

    SamyO New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I recently made my own animation and everything.. followed all the steps, but one small issue.

    everytime i do the "adb push bootanimation.zip /data/local" it says "0 bytes in" about like 7 secs. what am i doing wrong? :frown:
     
  2. doug piston

    doug piston Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    When you do adb push are you in the folder your bootanimation.zip is?
     
  3. SamyO

    SamyO New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yup, in the tools section.. that's why im lost :/
     
  4. doug piston

    doug piston Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    did you cd/ to the tool dir? If you are, I'd recheck the name and make sure it's not a zip.zip
     
  5. doug piston

    doug piston Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    I forgot the blatantly obvious one, did you setup the path correctly?
     
  6. SamyO

    SamyO New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  7. SamyO

    SamyO New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'll even show the two files i created.. the zip & the sound..

    FileAve.com - samyo's files

    lol! and im really appreciating your help :)
     
  8. doug piston

    doug piston Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    It looks like it finding the file and trying to push. You do have usb deugging on correct?
     
  9. SamyO

    SamyO New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yup, and i check stay awake too.. idk what to do :confused:

    **is there maybe a certain mode (next to debug) that i have to put it in??**
     
    #9 SamyO, Jul 24, 2010
    Last edited: Jul 24, 2010
  10. doug piston

    doug piston Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    I cant dl'd the files while at work. Lets start at the beginning. Try adb devices and make sure it finds you phone. So in the tool dir type adb devices
     
  11. SamyO

    SamyO New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yup, seems so :)
     
  12. doug piston

    doug piston Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    Then the only thing i can think of id the file itself. Turn the file ext on in windows. Sometimes files get named blah.zip.zip Make sure this isnt happening
     
Search tags for this page
picture phone attachments 0 bytes
,
adb backup 0 bytes
,

adb push 0 bytes

,
all files are shows zero bytes in android phone
,
android 0 byte files
,
android galaxy s3 0 byte files
,
android gallery files zero bytes
,
android photo 0 bytes
,
android pictures 0 byte
,
droid x takes 0 byte pictures