0.8 boot animation different?

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by m1ghtysauc3, Jun 13, 2011.

  1. m1ghtysauc3
    Offline

    m1ghtysauc3 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    631
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Canton, North Carolina
    I flashed 0.8 and the boot animation isn't liberty anymore. The boot logo is still the yellow fist but the animation is no longer the spinning eagle. It's just the word android. It's obviously not a big deal. I was just wondering if jrummy changed it or if something is going weird with my phone.
  2. ldopa
    Offline

    ldopa New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester NY
    Your phone. That's odd.

    Droid 2 Liberty GB v0.8-DroidForums addict
  3. tnygigles66
    Offline

    tnygigles66 New Member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    my guess is you wiped after the flash. Try re-flashing without wiping and it should pop up. you should also be missing your file manager app and it should come back after you re-flash.
  4. m1ghtysauc3
    Offline

    m1ghtysauc3 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    631
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Canton, North Carolina
    I let liberty toolbox wipe for me.
  5. NUNsLAUGHTER92
    Offline

    NUNsLAUGHTER92 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    You should reflash It. The boot animation is in /data/local so you must have wiped data or it just wasn't a complete download..

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  6. ldopa
    Offline

    ldopa New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester NY
    I never do that. Whenever I see an issue regarding the installation of liberty, it's because they let the toolbox do it for them. Just do it manually

    Droid 2 Liberty GB v0.8-DroidForums addict
  7. Cstryon
    Offline

    Cstryon New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Boot ani off? This is what mine does, because I, always turn boot animation off.
    Sent from my DROID2 using DroidForums
  8. TheSwaggeR
    Offline

    TheSwaggeR New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    744
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nah, can't be the boot animation being turned off. You would have a gold bar if you turned off the boot animation.

    Im sure he had a partial or bad download that didn't replace the boot animation with the eagle boot animation. I think when it doesn't find the boot animation to use, it resorts to a 2nd boot animation kept as backup. Which would probably be that android boot animation.
  9. Cstryon
    Offline

    Cstryon New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    That's weird. I had the eagle till I turned it off, than I get android. No yellow bar.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  10. steelhart1
    Offline

    steelhart1 New Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Whenever I turn off the Boot Animation, it's the Android logo that glows from left to right.

    Pretty sure you just need to turn boot animations on through Liberty Toolbox.

    Liberty Tweaks -> Manage Boot Animation -> Enable Boot Animation.

    If that doesn't work, reflash 0.8. Personally, I'm not a fan of the Spinning Eagle... mine is Aperture Labs...
  11. Cstryon
    Offline

    Cstryon New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    The last time I noticed the yellow bar was right after flashing oreo slice on .7, but it was only once, next reboot and it was the glowing android. Before that it was on froyo with the ani turned off

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  12. steelhart1
    Offline

    steelhart1 New Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I know that the glowing android is stock animation for android. It's what shows on my Fiancee's Ally, and that's stock VZW.
  13. ldopa
    Offline

    ldopa New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester NY
    I'm running the honeycomb animation. IMO the coolest one out there. I believe it's on the forums now in the gingercomb juiced theme thread. Put it in data/local and Walla

    Droid 2 Liberty GB v0.8-Gingercomb Juiced
  14. TheSwaggeR
    Offline

    TheSwaggeR New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    744
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've never had boot animation problems. I've switched them out countless times. I do know how to turn them off and on or even kill the whole boot animation. It seems that it varies because some say they still see a gold bar, others see the glowing android, and whatnot.

    It doesn't bother me. I just change it out to my own customized animation.
  15. NUNsLAUGHTER92
    Offline

    NUNsLAUGHTER92 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    We got the yellow bar when we were on froyo, now that you're on gingerbread you will get the android logo if there is no bootanimation.zip in /data/local

    Sent from my DROIDX using Tapatalk