DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34

Thread: android.process.acore force closes too much...

  1. Master Droid
    jbg25's Avatar
    Member #
    22021
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    560
    Liked
    1 times
    Phone
    Rezound
    #31
    good to hear it worked for you.

    You might be better served putting that last post in the main UD8 thread in the stickies. BD would probably be the only person who could help with that.
    Current Phone- Rezound...unlocked and perm-rooted!
    Recovery - RA-VIGOR-v3.1.3-getitnowmarketing
  2. Theme Developer
    yakitori's Avatar
    Member #
    114890
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    DFW Texas
    Posts
    2,591
    Liked
    90 times
    Twitter
    THE_Yakitori
    Phone
    TBolt, D1
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #32
    it happened to me again....just now.

    I went into my camera and took a picture, and backed out to homescreen with the phone oriented sideways...turned it back upright....phone took a long time to redraw...eventually just gave me the force close message again.


    Im leaning toward not being able to use ADW launcher on this ROM.

    I also checked in ADW settings, launder persistent...and am wondering if the screen cache has anything to do with it. I do use quite a bit of widgets, and it says disable for TONS of widgets.

    I use beautiful weather for home, audio manager, pure calendar pro, power widget, youtube widget, google search widget, set CPU widget, and music widget.

    Would that be considered a TON?
  3. Theme Developer
    yakitori's Avatar
    Member #
    114890
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    DFW Texas
    Posts
    2,591
    Liked
    90 times
    Twitter
    THE_Yakitori
    Phone
    TBolt, D1
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #33
    Well, no luck for me. Going to a different ROM. Such a pity...no matter which launcher I used..it did it.

    I eventually backed to the 3d launcher and on a reboot my phone installed like 10 widgets over the current ones...phone was REALLY laggy and slow. I noticed when one of my clock widgets had an 8 and a 7 overlapping each other...I was like wtf...long pressed to drag that widget to the trash...and BAM...9 more of the same widget right under it. lol.

    I give up on it. Wiping, reinstalling, no matter what I did...I got this force close .acore issue.
  4. Droid Newbie
    okeska's Avatar
    Member #
    313449
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    #34
    Pls who can help me.... my date, day on December calendar is wrong
    Last edited by okeska; 12-23-2012 at 11:28 AM.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 'android.process.acore???
    By codyodyody in forum Android Tech Support
    Replies: 7
    Last Post: 08-16-2012, 09:19 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-22-2011, 12:52 PM
  3. Two android.process.acore
    By mkhannah in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2010, 10:34 PM
  4. Process.Android.process.acore
    By tehpriest in forum Android Tech Support
    Replies: 4
    Last Post: 03-09-2010, 06:44 AM
  5. The process android.process.acore has stopped unexpectedly...
    By mchoffa in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2009, 07:34 AM

Search tags for this page

acore process force close
,

android force close

,

android process force close

,

android.process.acore force close

,
android.process.acore htc rezound
,

android.process.acore incredible

,

find out why android process acore crashing

,
process com.android.htccontacts
,

process com.android.htccontacts force close

,

process.acore force close

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+