DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: LauncherPro settings with UD

  1. Droid Ninja
    alm0614's Avatar
    Member #
    6158
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,240
    Liked
    7 times
    Twitter
    VTCapsFan
    Phone
    Samsung Galaxy Nexus
    #1

    LauncherPro settings with UD

    I just installed UD and im loving it, one thing i noticed is that im still getting homescreen redraws.. seeing as this exists across roms, I think it must be a setting in LP preferences... if any of you are not experiencing any redraws on UD8 please share your settings...

    TIA
    Got OG on launch day, Got Nexus on launch day. Only Vanilla Android for me!
    Please follow me on twitter VTCapsFan !!!
  2. Master Droid
    brochaos's Avatar
    Member #
    18653
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    782
    Phone
    Motorola Doid
    #2
    i had the best luck with LP setting memory usage to moderate (compressed), using minfreemanager on moderate, and enabling compcache (not sure if UD supports). however, you will still have redraw taking it out of a dock or by launching an app with keyboard closed, but then hitting home with keyboard open. ADW does not have any of these issues for me.
  3. Droid Ninja
    TRIKOTRET's Avatar
    Member #
    71602
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,464
    Liked
    8 times
    Phone
    Razor Maxx
    #3
    Im using ADW and I do get redraws only after I use the camera
  4. Master Droid
    OSX2000's Avatar
    Member #
    55923
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    336
    Liked
    1 times
    Phone
    G-Nex LTE
    #4
    Redraws are found across all launchers, on all 2.2 ROMs. It's an Android thing.
    Droid 1: CyanogenMod 6.1.2 @ 1100MHz
    Droid 1: Ultimate Droid 3.0.1 @ 1000MHz
    Galaxy Nexus: Codename Android 1.1.1 @ 1350MHz
    Kindle Fire: Stock + Root & Google Apps
  5. Master Droid
    bendystrawboy's Avatar
    Member #
    72121
    Join Date
    May 2010
    Posts
    797
    Liked
    3 times
    Phone
    droid
    #5
    want to get rid of redraws? run one homescreen. :-)
  6. Master Droid
    brochaos's Avatar
    Member #
    18653
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    782
    Phone
    Motorola Doid
    #6
    Quote Originally Posted by OSX2000 View Post
    Redraws are found across all launchers, on all 2.2 ROMs. It's an Android thing.
    i do not get redraws with adw. exiting out, opening keyboard, taking out of dock. none. 4 screens. 4 widgets. lots of icons.

    i was at a point where i did not get redraws with LP EXCEPT for taking it out of the dock or launching an app with the keyboard closed and then exiting the app with the keyboard open. if i didn't use the dock and remembered to put the keyboard away then i did not get redraws.

    i am using compcache and minfreemanager though =)
  7. Senior Droid
    eclsnowman's Avatar
    Member #
    39762
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Minnesota
    Posts
    226
    Phone
    Droid 1
    #7
    Once I took all apps (with widgets or without) and moved them from SD back to the Phone my redraws became minimal. I changed no other settings. My 2cents is froyo + apps-on-SD + launcher = fail
  8. AFX
    AFX is offline
    Droid
    AFX's Avatar
    Member #
    48734
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    71
    Phone
    Motorola Droid
    #8
    I'm having redraw issues with LauncherPro, ADW, as well as the stock 2D launcher. I have three screens, very few apps and widgets, and all my settings look fine. I really don't get it.
  9. Master Droid
    scott craft's Avatar
    Member #
    82091
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Lake Charles, LA
    Posts
    255
    Liked
    5 times
    Phone
    HTC Trophy
    #9
    ADW launcher works pretty well for me. I don't have many redraw issues.
  10. Theme Developer
    xkape's Avatar
    Member #
    95251
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    OH-IO
    Posts
    3,877
    Liked
    78 times
    Phone
    Bionic, G Nex and T Prime
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #10
    Quote Originally Posted by eclsnowman View Post
    Once I took all apps (with widgets or without) and moved them from SD back to the Phone my redraws became minimal. I changed no other settings. My 2cents is froyo + apps-on-SD + launcher = fail
    I wouldn't call it a fail exactly. When moved to the SD card, they are no longer being accessed from internal memory. That takes longer.

    Best way I can give you an example (although not related). Remember when we all didn't have gigs and gigs of RAM on our computer? When the memory ran out, Windows used(s) Virtual Memory. It still got the job done but it took forever because it was using your Hard Drive for memory instead of the internal RAM.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 1.0 and LauncherPro Plus
    By YankInDaSouth in forum cvpcs
    Replies: 29
    Last Post: 08-09-2010, 01:50 PM
  2. LauncherPro and Better Cut help
    By tu3218 in forum Android Applications
    Replies: 13
    Last Post: 08-03-2010, 10:24 AM
  3. LauncherPro Settings in BB v0.4
    By kenbarnum in forum Bugless
    Replies: 41
    Last Post: 07-15-2010, 09:37 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 06-10-2010, 07:18 AM
  5. can I change settings on launcherpro beta?
    By nwwolf1 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-2010, 10:49 AM

Search tags for this page

best launcher pro plus settings

,

best launcher pro settings

,
gingerbread launcherpro settings
,
launcher pro memory usage settings
,
launcherpro preferences xoom
,
open launcher pro preferences
,
ud settings on droid charge
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+