DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Dropping 3G, Should I Update Baseband?

  1. Junior Droid
    xtrosclair's Avatar
    Member #
    101476
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Phone
    motorola droid
    #1

    Dropping 3G, Should I Update Baseband?

    So lately I have been losing connection to 3G.

    My baseband right now is C_01.3E.O3P.

    Should I update the version to this one from Pete? : [BASEBAND] C_01.43.01P (No Prerequisite Required!)

    Also, what do I need to do to flash a new baseband? Just flash through Clockwork, and that's all? Or do i need to wipe data and clear cache?
  2. Droid Ninja
    dfuser312553's Avatar
    Member #
    110383
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2,084
    #2
    Give it a shot. If it doesn't work better you can always flash back. No wipe needed just flash.
    http://www.peteralfonso.com/p/downloads.html?m=1
  3. Junior Droid
    xtrosclair's Avatar
    Member #
    101476
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Phone
    motorola droid
    #3
    Thanks, I'll try that tomorrow and see how it goes.
  4. Junior Droid
    xtrosclair's Avatar
    Member #
    101476
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Phone
    motorola droid
    #4
    Well, I just tried it and i got an error on installation, so it aborted the install, any help?
  5. Droid Ninja
    dfuser312553's Avatar
    Member #
    110383
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2,084
    #5
    Did you download it from Pete's? You could either download again or flash R then P.
  6. Junior Droid
    xtrosclair's Avatar
    Member #
    101476
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Phone
    motorola droid
    #6
    Yeah, I downloaded Pete's. I'll try flashing R then P though next.
  7. Droid Ninja
    dfuser312553's Avatar
    Member #
    110383
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2,084
    #7
    That should work. I've been on P forever so I've forgotten some stuff but I think when it debut that was the way to upgrade. Let me know if it works.
  8. Master Droid
    cnmsales's Avatar
    Member #
    38900
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    601
    Phone
    Moto Droid
    #8
    Just curious if you have juice defender installed? Since installing it ive lost 3g. Even after uninstalling it.
  9. Junior Droid
    xtrosclair's Avatar
    Member #
    101476
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Phone
    motorola droid
    #9
    Sorry guys, forgot about this thread. Well, I just went another day without installing the new baseband, and my 3G was excellent. Pretty odd.

    But cnmsale, I did have Juice Defender installed awhile ago, but never noticed anything about 3G issues.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Baseband update
    By Bg8780 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-2010, 09:21 PM
  2. Baseband Update
    By Cdjones187 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2010, 11:59 PM
  3. Baseband update, now no 3G??
    By thebrandon in forum Android Hacks and Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-07-2010, 12:53 PM
  4. after baseband update i,m hot
    By inmate369 in forum Motorola Droid
    Replies: 0
    Last Post: 04-06-2010, 05:16 PM

Search tags for this page

3g keeps dropping on my cricket lg optimus
,
baseband flash 3g -iphone
,
cm7 update baseband
,

cricket 3g keeps dropping

,

cricket 3g service keeps dropping

,
flash baseband optimus v
,
latest baseband optimus v
,
lg optimus v baseband
,

optimus t baseband

,

optimus v baseband

,
optimus v baseband update
,
optimus v upgrade baseband
,

should i update baseband

,

should i update my baseband

,
update baseband droid
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+