DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Need help to use phone overseas

  1. Droid Newbie
    eheppe's Avatar
    Member #
    326823
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Phone
    thunderbolt
    #1

    Unhappy Need help to use phone overseas

    Hello I am a new user here but have had my Thunderbolt for about a year now. My question is how can I make my Verizon Thunderbolt work with an overseas SIM card? I travel back and forth to Kuwait for work and really hate having to use a no frills phone to be reached. I have a sim card with the Kuwait phone but want to use it in my Thunderbolt. How do I do it?
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How can I use this overseas?
    By Kurupt in forum Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 9
    Last Post: 03-23-2012, 05:40 PM
  2. Overseas help
    By stanley618 in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 10
    Last Post: 07-29-2011, 03:02 AM
  3. Going overseas, anything i need to know about my phone so Verizon doesnt own me?
    By Kancerstick in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2011, 06:50 PM
  4. Overseas use.
    By the5barrons in forum Droid X General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2011, 06:05 AM
  5. Need help ... overseas
    By weezy352 in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2010, 08:40 PM

Search tags for this page

droid x2 overseas

,
galaxy nexus overseas
,
galaxy s3 overseas
,
thunderbolt work in kuwait
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+