DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Thunderbolt 4g working but 3g not working

  1. Droid Newbie
    ccedmondson5's Avatar
    Member #
    196774
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Thunderbolt 4g working but 3g not working

    My Thunderbolt 4g works great. Last week when I changed to 3g to save battery it worked it great. The past couple days my 4g will work but when I changed to 3g it will not work? Anyone have a fix or have the same problem?
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    salem667's Avatar
    Member #
    158173
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Little rock, arkansas
    Posts
    138
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid X
    #2
    New phone, first gen 4g phone is ur problem....vzw doesnt have all the bugs fixed yet in the tb
  4. Junior Droid
    TuckerMaxx's Avatar
    Member #
    182648
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    20
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #3
    Hey you might not wanna force your 4G LTE sim card to only 3G.. it'll cause it to flake.. and you may damage it to where it would lose data altogether... And void warranty.. and cause you to buy another card out of pocket...

    Per VZ Tier III TECH support..

    Craziness..

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  5. Senior Droid
    salem667's Avatar
    Member #
    158173
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Little rock, arkansas
    Posts
    138
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid X
    #4
    Now, that is enough bs to keep me away from that phone!!!!!!

    Droid X
  6. Senior Droid
    FrellingFrakker's Avatar
    Member #
    176063
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    241
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #5
    Turning off 4G has no impact on the SIM card. That's typical VZW store/help desk BS. If that was the case you would need to turn off the phone when you're in a non-4G area which is most of the freakin' country.

    When you are on the screen to set your phone to 3G, after you set it hit the menu button and you'll see an option for "Enable Data Connection". Hit that and see if that fixes your problem.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 47
    Last Post: 04-11-2013, 03:34 PM
  2. Verizon 4G not working on Thunderbolt
    By ChetanMV in forum Android Tech Support
    Replies: 4
    Last Post: 06-18-2011, 07:51 PM
  3. Working Superuser App for Thunderbolt Posted at XDA
    By USCChem in forum Thunderbolt Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 03-26-2011, 10:20 AM
  4. BT not working on RC4?
    By droidkevlar in forum Koush
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2010, 08:31 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2010, 04:15 PM

Search tags for this page

3g not working on htc thunderbolt
,

htc thunderbolt 3g not working

,
htc thunderbolt 3g problems
,
htc thunderbolt 4g not working
,

thunderbolt 3g

,

thunderbolt 3g not working

,

thunderbolt 4g not working

,
verizon thunderbolt 3g
,
verizon thunderbolt 4g not working
,
why is my 4g not working
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+