DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Got just Thunderbolt can't activate

  1. Droid Newbie
    Elohdaeh78's Avatar
    Member #
    192921
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #1

    Got just Thunderbolt can't activate

    I know you can't activate the Thunderbolt due to the 4g network issues, but I was wondering what error msg people were getting. I am getting a picture of the Sim Card with an explanation point in a red circle. I was just wondering if this was the error people were getting while trying to activate their Thunderbolt during the 4g outage or if there is something else wrong with my phone.
  2. Senior Droid
    iGrizz's Avatar
    Member #
    192484
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Troy, OH
    Posts
    114
    Liked
    4 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #2
    I went to Verizon today and upgraded to the Thunderbolt. Mine was activated around 11:30 AM eastern time and we sat there for 30 minutes waiting for it to activate. Eventually somebody had the idea of taking the battery out, removing the 4G sim card and basically restarting the phone and it activated in like 30 seconds.
  3. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #3
    4G issue is over, and I don't think that would make a difference in activating the phone.

    A battery pull to activate a phone? Sounds rather ominous to me.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  4. Senior Droid
    iGrizz's Avatar
    Member #
    192484
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Troy, OH
    Posts
    114
    Liked
    4 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #4
    Hey it worked so im not complaining.
  5. Master Droid
    DROOIID's Avatar
    Member #
    148532
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    395
    Liked
    2 times
    Phone
    MIUI DROID OG
    #5
    Quote Originally Posted by Elohdaeh78 View Post
    I know you can't activate the Thunderbolt due to the 4g network issues, but I was wondering what error msg people were getting. I am getting a picture of the Sim Card with an explanation point in a red circle. I was just wondering if this was the error people were getting while trying to activate their Thunderbolt during the 4g outage or if there is something else wrong with my phone.
    If you bought the phone used you will have to get a new sim card.

    Sent from my Droid using DroidForums
    Sent from my OG Droid, fresh MIUI
  6. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by iGrizz View Post
    Hey it worked so im not complaining.
    lol, ok. At least your not complaining yet.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  7. Senior Droid
    iGrizz's Avatar
    Member #
    192484
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Troy, OH
    Posts
    114
    Liked
    4 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #7
    No battery issues yet. When activated it had 35% and that lasted me 5 hours. I have no complaints, I have had no problems with any of my previous phones like other people.
  8. Senior Droid
    iGrizz's Avatar
    Member #
    192484
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Troy, OH
    Posts
    114
    Liked
    4 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #8
    Quote Originally Posted by dfuser10332 View Post
    lol, ok. At least your not complaining yet.
    Ahh I was browsing my old posts and saw this. You predicted the future of this phone my friend!
  9. Master Droid
    rbw62's Avatar
    Member #
    199519
    Join Date
    May 2011
    Posts
    360
    Liked
    7 times
    Phone
    thc thunderbolt
    #9
    That is how TB are activated, the 4g sim card.
    Sent from my ADR6400L using DroidForums

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. *228 always wants to activate
    By dayusmc in forum Droid Incredible Roms
    Replies: 9
    Last Post: 12-28-2010, 10:34 AM
  2. Cannot activate
    By Twist0fate in forum Droid Incredible Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2010, 04:02 AM
  3. Required to activate - Cant Activate!
    By pudah in forum Rescue Squad Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2010, 02:01 AM
  4. cant activate?
    By sportadic22 in forum Rescue Squad Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-05-2010, 01:11 AM
  5. Activate
    By orangepeel in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 02-25-2010, 11:19 PM

Search tags for this page

activate thunderbolt without sim card

,
can't activate htc thunderbolt
,
how to activate htc thunderbolt without sim card
,
how to activate thunderbolt without sim card
,
htc thunderbolt sim card error
,
htc thunderbolt sim card exclamation point
,
i cant activate my htc thunderbolt
,
sim card on thunderbolt wont activate
,

thunderbolt sim card error

,
troubleshoot 4g sim card for htc thunderbolt
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+