DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 8 of 8

Thread: How do you install roms.

  1. Senior Droid
    djj624's Avatar
    Member #
    32812
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    151
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    How do you install roms.

    Just wondering what the ratio of people are that use clockwork recovery, as upposed to just doing it through Rom manager.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    Mustang02's Avatar
    Member #
    101037
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Cleveland Ohio
    Posts
    1,019
    Liked
    32 times
    Phone
    Droid Maxx
    #2
    I use CWR.
  4. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #3
    Quote Originally Posted by Mustang02 View Post
    I use CWR.
    +1! MUCH more reliable than RM, IMHO

    This thread has been Thunder struck!
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  5. Master Droid
    Oxymoron's Avatar
    Member #
    151681
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    347
    Liked
    5 times
    Phone
    D1
    #4
    Same here, I always install through cwm. Seen too many instances of glitches when others have used RM. Seems like their problems are always resolved when they reflash through cwm.

    *customized tapatalk signature*
    ...but seriously, I'm just kidding.
  6. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #5
    Quote Originally Posted by Oxymoron View Post
    Same here, I always install through cwm. Seen too many instances of glitches when others have used RM. Seems like their problems are always resolved when they reflash through cwm.

    *customized tapatalk signature*
    Indeed. OP, if you'd like help flashing a ROM via CW, we can help

    This thread has been Thunder struck!
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  7. Senior Droid
    djj624's Avatar
    Member #
    32812
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    151
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #6
    Thanks I appreciate the offer. I myself use cwr, forgot to mention that in the original post. I do however have 1 question do you always wipe dalvik cache, or just data and cache. I tend to wipe all 3 just cause iv had problems with random reboots that I attribute to not wiping dalvik.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  8. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #7
    Quote Originally Posted by djj624 View Post
    Thanks I appreciate the offer. I myself use cwr, forgot to mention that in the original post. I do however have 1 question do you always wipe dalvik cache, or just data and cache. I tend to wipe all 3 just cause iv had problems with random reboots that I attribute to not wiping dalvik.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
    On a lot of these ROMs, you can flash them without wiping your data. I still wipe my cache and dalvik-cache myself but, I only wipe data if things start acting up.

    This thread has been Thunder struck!
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  9. Senior Droid
    djj624's Avatar
    Member #
    32812
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    151
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #8
    So if you have a problem you'll go back into cwr and wipe just data? Also do you find many issues without wiping data?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Roms will not install
    By alexgiuliano22 in forum Droid X Roms
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2011, 09:06 AM
  2. to install custom roms, or not to install...
    By debrad0307 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 02-16-2011, 06:14 AM
  3. Install Roms with SMUpdate?
    By rakoom2002 in forum Android Roms
    Replies: 5
    Last Post: 04-04-2010, 12:34 PM
  4. Is it possible to install 2 roms at once?
    By phatkat66 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 7
    Last Post: 02-27-2010, 12:56 PM

Search tags for this page

formula iv how to install a rom?
,

how do i install a new rom on my thunderbolt

,
how to install a rom droid not rooted
,
how to install a rom on a droid x2
,
how to install a rom to droid x2
,

how to install custom rom thunderbolt

,

how to install custom roms on droid x2

,
how to install new rom in droidx 2.3.4
,

how to install rom on droid x2

,

how to install rom on droidx2

,
how to install rom to droid x2
,

how to install roms on droid x2

,

how to put roms on droid x2

,
install roms on motorola droid x2
,
installing custom roms on thunderbolt
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+