DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Rooted thunder bolt trying to update

  1. Super Moderator
    New2u's Avatar
    Member #
    21
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Tallahassee, Fl
    Posts
    3,628
    Liked
    28 times
    Phone
    Note 3
    Premium Member
    #1

    Rooted thunder bolt trying to update

    I rooted my phone, but i guess it tried to update itself because i didn't see the message that it was going to download the update. Now once it boots up it shuts down and tries to install the update. Is there anything I can do to remove the update off the phone through astro so it won't shut down and try to install it? I can get on the phone for about a minute or two before it tries to shut down and install it... any advice to not loosing data?
    Resistance is futile.

    On 11/16/2009 DroidNet Became Aware
  2. Droid
    vzwcooter's Avatar
    Member #
    25762
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Indianapolis
    Posts
    50
    Phone
    DROID
    #2
    Mine started to download the update too. I cancelled the update but curious what it might do if it does in fact update.
  3. Super Moderator
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    140985
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,421
    Liked
    186 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Phone
    Verizon™ Galaxy Nexus
    Premium Member
    #3
    It will more than likely break root if you're just stock and rooted. If you changed any system settings it will fail. You should be able.to boot up into refinery and clear cache to delete the update.
  4. Super Moderator
    New2u's Avatar
    Member #
    21
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Tallahassee, Fl
    Posts
    3,628
    Liked
    28 times
    Phone
    Note 3
    Premium Member
    #4
    Yeah that's what i ended up having to do was wipe the cache and cancel the update.
    Resistance is futile.

    On 11/16/2009 DroidNet Became Aware
  5. Senior Droid
    jmonty's Avatar
    Member #
    48137
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Salem, OR
    Posts
    103
    Phone
    Samsung S3
    #5
    Quote Originally Posted by New2u View Post
    Yeah that's what i ended up having to do was wipe the cache and cancel the update.

    That only got me a fe extra days, I needed to upload a new Rom
  6. Super Moderator
    New2u's Avatar
    Member #
    21
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Tallahassee, Fl
    Posts
    3,628
    Liked
    28 times
    Phone
    Note 3
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by jmonty View Post
    That only got me a fe extra days, I needed to upload a new Rom
    Yeah that's where i'm stuck... the update won't actually go through so i have the choice of putting on a Rom or just putting it back to full stock, no big deal.
    Resistance is futile.

    On 11/16/2009 DroidNet Became Aware
  7. Super Moderator
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    140985
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,421
    Liked
    186 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Phone
    Verizon™ Galaxy Nexus
    Premium Member
    #7
    Just use Titanium Backup to go in and freeze the updater file.
  8. Senior Droid
    jmonty's Avatar
    Member #
    48137
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Salem, OR
    Posts
    103
    Phone
    Samsung S3
    #8
    Quote Originally Posted by Droid-Xer View Post
    Just use Titanium Backup to go in and freeze the updater file.


    Is this a simple process? Should I do this even if I am not having issue with the current Rom?
  9. Super Moderator
    New2u's Avatar
    Member #
    21
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Tallahassee, Fl
    Posts
    3,628
    Liked
    28 times
    Phone
    Note 3
    Premium Member
    #9
    Quote Originally Posted by Droid-Xer View Post
    Just use Titanium Backup to go in and freeze the updater file.
    Yes how would i do this... would i need the pro version or is the free version fine?
    Resistance is futile.

    On 11/16/2009 DroidNet Became Aware
  10. Developer
    trter10's Avatar
    Member #
    256906
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    191
    Liked
    6 times
    Phone
    Thunderbolt
    DroidForums.net Developer
    #10
    Quote Originally Posted by New2u View Post
    Yes how would i do this... would i need the pro version or is the free version fine?
    You can use any file explorer just rename /system/app/DmClient.apk
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. rooted thunder bolt - removed app on accident, help please.
    By RocGotSol in forum Thunderbolt Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2011, 12:28 PM
  2. UD on Thunder Bolt.......
    By RafficaX in forum UltimateDroid
    Replies: 85
    Last Post: 07-15-2011, 01:30 AM
  3. HTC Thunder Bolt screen
    By memo in forum Thunderbolt Tech Support
    Replies: 12
    Last Post: 06-25-2011, 03:43 PM
  4. help me with my sisters thunder bolt please?
    By John Gi in forum Thunderbolt Roms
    Replies: 6
    Last Post: 06-09-2011, 09:20 PM
  5. Thunder bolt or revolution
    By shawtyredd33 in forum HTC ThunderBolt
    Replies: 7
    Last Post: 01-29-2011, 10:08 PM

Search tags for this page

can update rooted thunderbolt
,

dmclient.apk

,
file explorer.apk gi
,
how to update thunder phone
,
rooted thunderbolt will not update
,
thunderbolt rename apps
,
thunderbolt update root
,
thunderbolt update rooted
,
updating rooted thunderbolt
,
why won't my thunderbolt upload roms
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+