DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 4 of 4

Thread: None working

  1. Hanoverfiste's Avatar
    Member #
    40372
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    94
    Phone
    LG ReVoLuTiOn
    #1

    None working

    I was told that to utilize Chaos Themes I had to have Chaos ROM loaded, so I flashed to Chaos ROM and have tried Clean Black and Black Ice and get errors when I try to load through Clockwork. And yes I tried them in SPR got nothing there either. So Ill head on back to Bugless unless someone can help me out here
  2. Developer
    hedney3's Avatar
    Member #
    40074
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    778
    Phone
    Thunderbolt
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #2
    well let me know your steps and ill see why your having problems. ill walk you through whatever you need help with.

    now after you installed our froyo rom.
    what method are you using to download our themes and apply them via your phone.
    also what type of error are you getting in clockwork.
    these should help me help you.
    thanks
  3. Hanoverfiste's Avatar
    Member #
    40372
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    94
    Phone
    LG ReVoLuTiOn
    #3
    Installed the ROM, then d/l the themes from Index of /bgill55 here. I tried the two 1.4 version of Black Ice for clockwork went to install, it immediately stopped saying bad zip or something to that effect. Got the same error with Clean Black.
  4. Developer
    hedney3's Avatar
    Member #
    40074
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    778
    Phone
    Thunderbolt
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #4
    what that means is that you had a bad download. so delete the one you already downloaded, make sure you have a good connection and re-download the themes.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. LED's not working
    By HackerCity in forum Rescue Squad Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2010, 10:29 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2010, 04:15 PM
  3. GPS not working! Help!
    By emeraldage in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2010, 01:06 PM
  4. SU not working now?!
    By Handshake in forum Android Hacks and Help
    Replies: 18
    Last Post: 02-28-2010, 04:48 PM
Find us on Google+