DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 10 of 10

Thread: Why is it?

  1. Master Droid
    nornevrder's Avatar
    Member #
    143261
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Alaska
    Posts
    576
    Phone
    Alaskan Droid
    #1

    Why is it?

    Why is it that my 3g is screwing up on me? Last night it was terribly slow with 2 bars then went off and didn't come back till I did a battery pull. Phone signal also was really bad. Typically in my room I have had no problems. This morning I woke up and I had no internet. I went down to the chow hall where I always get 3g with no problems and still nothing. My buddy came down and at next to me with his desire which has the same carrieras I do and had full 3g. I did a batt pull left it out for about 30-40 sec and I am good to go typing on tshe forum. Any suggestions fixes or anything that could help me out would be great. (I had to do 2 battle pulls out in the field yesterday for this reason while everyone else had 3g)

    Sent from my Sourcery using DroidForums App
  2.  
     
     
     
  3. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #2
    Have you tried a different kernel?

    DroidForums Junkie!!
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  4. Master Droid
    nornevrder's Avatar
    Member #
    143261
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Alaska
    Posts
    576
    Phone
    Alaskan Droid
    #3
    One more thing I was running ud 2.5 cause sour 1.1 would be so hit and miss with the 3g. I never ran into this problem when I was running ud.

    Sent from my Sourcery using DroidForums App
  5. Master Droid
    nornevrder's Avatar
    Member #
    143261
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Alaska
    Posts
    576
    Phone
    Alaskan Droid
    #4
    Been running the same kernel as I was w ud. Lv slayer 1.1

    Sent from my Sourcery using DroidForums App
  6. Master Droid
    PARick's Avatar
    Member #
    69465
    Join Date
    May 2010
    Posts
    726
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid
    #5
    Quote Originally Posted by nornevrder View Post
    Been running the same kernel as I was w ud. Lv slayer 1.1

    Sent from my Sourcery using DroidForums App
    FWIW my 3G has actually been way better with this ROM than UD. But so has everything else! I agree, I would play with a different kernel. I use Slayer as well, but some just don't play as nice as others.
  7. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #6
    That kernel may not be playing well with that ROM and your phone. I'd try making a backup and reflashing Sorcery (without wiping) which should put the kernel they included back. See if that helps.

    DroidForums Junkie!!
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  8. Moderator/RS
    dmacleo's Avatar
    Member #
    26773
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Etna,ME
    Posts
    1,482
    Phone
    droid
    Premium Member
    #7
    dial *22890 and see if helps.
    Dave MacLeod



  9. Master Droid
    nornevrder's Avatar
    Member #
    143261
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Alaska
    Posts
    576
    Phone
    Alaskan Droid
    #8
    Yeah think I am going to mess with some other kernels and see what happens. As far as the 228# I am not Verizon I am with a company in Alaska called acs. Would me calling my company and them doing the walk trough and doing what they do which I think sends a signal to my phone effect anything that has to do with my rom?

    Sent from my Sourcery using DroidForums App
  10. Senior Droid
    joeshell20's Avatar
    Member #
    131905
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    104
    Phone
    Droidx
    #9
    I have this same problem with my dx. The only thing is I have a totally stock system. I think it maybe a tower issue, because big red sent me a replacement and it has the same issue.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  11. Moderator/RS
    dmacleo's Avatar
    Member #
    26773
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Etna,ME
    Posts
    1,482
    Phone
    droid
    Premium Member
    #10
    I don't think updating towers (*22890) would hurt it but can't say for sure in your situation.
    as far as buddy with good signals...well that is a different phone with different antenna.
    Dave MacLeod



Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

*228 verizon in alaska

,

verizon alaska 3g

,

verizon droid alaska

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+