DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 61 to 64 of 64
Like Tree6Likes

Thread: foxfi for s4

  1. Master Droid
    kevsgroove's Avatar
    Member #
    96384
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    261
    Liked
    41 times
    Phone
    Galaxy S4
    #61
    Quote Originally Posted by droidworld View Post
    This is all I see in settings. Was able to change my sig.
    To answer your question yes I did the OTA update then foxi update
    Attachment 64903

    galaxy s4
    Sorry, not the Settings button on the phone. I'm referring to the Settings on the website, right under your login.
  2. Senior Droid
    droidworld's Avatar
    Member #
    242878
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    179
    Liked
    7 times
    Phone
    galaxy s4 verizon
    #62
    Quote Originally Posted by kevsgroove View Post

    Sorry, not the Settings button on the phone. I'm referring to the Settings on the website, right under your login.
    Ok I think I updated that field

    galaxy s4
  3. Droid Newbie
    firefighter30's Avatar
    Member #
    351114
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Phone
    Galaxy S4
    #63
    New to thread and just got Galaxy s3 with Verizon. I have PDAnet+ with Foxfi. I have got it to active on phone but no devices are seeing it. Any ideas? Am I doing something wrong.
  4. Master Droid
    kevsgroove's Avatar
    Member #
    96384
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    261
    Liked
    41 times
    Phone
    Galaxy S4
    #64
    Quote Originally Posted by kevsgroove View Post
    I haven't installed the new Foxfi version yet. If I'm reading correctly, since I don't use nor do I want to use a lockscreen, you have to go into the Foxfi settings and activate "no lockscreen" under the hash code. This may continue to bring up the Verizon authorization, but you can ignore it as we do right now.

    Let me know if I'm missing something.
    Finally got around to needing Foxfi while on vacation. Followed the directions by opening the Foxfi app then going into settings, clicked on hash code and entered "nolockscreen" and ok. Activated the Foxfi Wifi Hotspot and sure enough, it gave me the Verizon subscription overlay. Just back out of that and Foxfi works as normal without having to use the dreaded lock screen. Yessssss.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Pda net+ foxfi
    By Chupacabras30 in forum Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion
    Replies: 23
    Last Post: 06-26-2013, 08:14 PM
  2. So I just tried to use foxfi...
    By adrenalinemotion in forum RAZR HD and RAZR HD MAXX Support
    Replies: 17
    Last Post: 12-13-2012, 09:00 AM
  3. Foxfi
    By CarlBrandt in forum Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 6
    Last Post: 09-25-2012, 08:37 PM
  4. HELP - Foxfi
    By andreah1 in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2012, 09:20 AM
  5. FoxFi Help
    By Russfox40 in forum Droid RAZR
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2012, 09:25 PM

Search tags for this page

did an update to s4 now foxfi does not work

,
does foxfi work on galaxy s4
,
foxfi 2.13 key
,

foxfi 2.13.1

,

foxfi 2.13.1 key

,
foxfi 4.2.2
,

foxfi galaxy s4

,

foxfi s4

,
foxfi verizon
,
s4 foxfi
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+