DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Captivate got the GPS update...where's ours?

  1. Master Droid
    jrl9851's Avatar
    Member #
    14730
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    709
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #1
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    Scott1974's Avatar
    Member #
    120537
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    41
    Phone
    RAZR HD Maxx
    #2
    Great question. I'd love to see the GPS problems resolved ASAP on the Fascinate. Does anyone else also have a problem with reception? I haven't experienced any dropped calls, but on average, I never really have more than two bars? My old Verizon phone almost always had four or five in these same areas? Not sure if this is a false reading or just a poor antenna design.
  4. Droid
    JollyRoger's Avatar
    Member #
    118440
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Atlanta, GA.
    Posts
    81
    Phone
    Samsung Fascinate
    #3
    Quote Originally Posted by Scott1974 View Post
    Great question. I'd love to see the GPS problems resolved ASAP on the Fascinate. Does anyone else also have a problem with reception? I haven't experienced any dropped calls, but on average, I never really have more than two bars? My old Verizon phone almost always had four or five in these same areas? Not sure if this is a false reading or just a poor antenna design.

    On the reception issue, I agree. not sure what the deal is, hoping it is a misread or something that gets updated in 2.2. From the Razr to the BB Curve, nothing but 4 bars. Now I only get 2, 3 from time to time. Not really worried about it because I have had no dropped calls.
  5. Master Droid
    jrl9851's Avatar
    Member #
    14730
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    709
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #4
    The bar thing is a misreading. I did a speed test with my droid having all 5 bars and the fascinate only having 2 bars and the fascinate came very close to the 3g speed of the droid.
  6. Droid
    Scott1974's Avatar
    Member #
    120537
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    41
    Phone
    RAZR HD Maxx
    #5
    Quote Originally Posted by jrl9851 View Post
    The bar thing is a misreading. I did a speed test with my droid having all 5 bars and the fascinate only having 2 bars and the fascinate came very close to the 3g speed of the droid.
    I hope that in the next update they correst the signal bars misreading. So far I've had good luck with the reception, but it's nice peace of mind to have all 4 bars there.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. samsung captivate s at&t
    By azules9780 in forum Rescue Squad Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-31-2010, 10:01 PM
  2. New Captivate-d User
    By breakwater in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2010, 01:20 PM
  3. Case for Samsung Captivate
    By NytroGirl in forum Android Accessories
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2010, 01:52 PM
  4. samsung captivate when
    By fedester in forum Android Forum
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2010, 06:56 AM

Search tags for this page

avatar gps
,
fascinate agps code
,
gps app on samsung facinate
,
samsung captivate verizon
,

samsung fascinate gps update

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+