DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Newbie question regarding facinate

  1. Junior Droid
    Melody's Avatar
    Member #
    128337
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Phone
    Samsung Facinate
    #1

    Newbie question regarding facinate

    I already posted this question, however I am now under the impression that I posted it in the wrong place, therefore I will try one more time, bare with me as I just got this phone. I currently have the droid, the droid 2 & now the facinate. All good phones. I gave my 15 year old son my droid 2 to use, as I wanted to try something different & really don't want to go back to the droid 2, however if I can't get this phone linked to my laptop I may have to. So here's my issue ~ with my 1st droid & my droid 2 I easily was using pda net, however each time I try to get pda I get the response of, make sure your usb debugging is enabled! Can someone please give me some
    advise on how to fix this issue? Thx melody
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    Mrdanks's Avatar
    Member #
    124737
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    125
    Phone
    Samsung Fascinate
    #2
    Yea turn your debugging mode on...its in your settings

    Sent via Fascinate.
    Fascinate
  4. Junior Droid
    Melody's Avatar
    Member #
    128337
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Phone
    Samsung Facinate
    #3
    Did this already, in fact this was one of the very first things I did. Bare in mind this isnt my first time connecting to pda , the only thing different is my phone. I firmly feel that my computer doesnt reconize my phone so how or what to do is up in the air 4 me. Anyone with any info or suggestions plz throw it my way. Thanks everyone, melody
  5. Senior Droid
    justinc101011's Avatar
    Member #
    33498
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    100
    Phone
    Moto Droid
    #4
    Did you download the drivers for the fascinate? You have to have those.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  6. Droid Newbie
    strang5's Avatar
    Member #
    14111
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #5
    I had the identical problem. I had to download the latest version of PDAnet and install it. There will be a point in the install that asks you to choose the manufacturer of your phone, and you have to select Samsung. The Motorola drivers were included in the installer, but if you have a Samsung phone, it requires different drivers. Good luck.
  7. Junior Droid
    styleznma's Avatar
    Member #
    9017
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    26
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #6
    This may be dumb of me saying but the phone comes with 3g mobile hotspot, why not use this?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  8. Droid
    wtherrell's Avatar
    Member #
    94700
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    55
    Phone
    Samsung Fascinate
    #7
    Well, I think you have to pay Verizon for that privilege.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Facinate G nav volume too low
    By mf18nh in forum Android Tech Support
    Replies: 5
    Last Post: 01-16-2011, 04:08 PM
  2. Facinate or Theme?
    By DroidBO in forum Samsung Fascinate
    Replies: 6
    Last Post: 10-01-2010, 06:43 PM
  3. Samsung Facinate
    By sharpz in forum Android General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2010, 04:20 PM
  4. Newbie with a question
    By jjmarsh in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 07-22-2010, 12:05 PM
  5. Newbie with a question
    By fralrm in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-26-2010, 01:51 PM

Search tags for this page

cant get flash to work on facinate

,
debug mode samsung fascinate
,
sch-i500 debug mode
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+