DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Back up cach

  1. Junior Droid
    Seanglew's Avatar
    Member #
    196798
    Join Date
    May 2011
    Location
    SEATTLE
    Posts
    19
    Phone
    Droid Charge
    #1

    Back up cach

    Is there any way i can back up cach? Cause my WSECU app dont recognized my phone evertime i flash a new rom and i have to call the bank to set it up everytime. and im not sure if titanium backup will work for me. So let me know if you have any idea. thanks
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    bweN diorD's Avatar
    Member #
    181577
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,653
    Liked
    115 times
    Phone
    Bionic, Gnex, N7, RMHD, G2
    #2
    you could try titanium, wouldnt hurt, i dont recall any specifically saying they backed up the cache, not sure thats possible.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. dalvik cach
    By heavyvino in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2011, 12:29 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 12-13-2010, 09:40 PM
  3. will nandroid back up take me back to rooted if i used unrooted backup
    By geronimogman in forum Android General Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 07-01-2010, 11:13 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 01-10-2010, 05:53 PM

Search tags for this page

cach backup samsung galaxy nexus

,

cach droid

,

cach up

,

droid 3 cach backup

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+