DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Screen capture

  1. Junior Droid
    mattwash4's Avatar
    Member #
    116679
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Screen capture

    Sorry if this is a repost but from messing around I think you can take a screen shot by holding back key then hitting the home key. No drocap or anything needed. Figured I'd share.

    Sent from my SCH-I510 using DroidForums
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    jimmerz's Avatar
    Member #
    13350
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    34
    Twitter
    PghBeerXchange
    Phone
    Samsung Galaxy Note 2
    #2
    Yes. However I have experienced issues when trying to screen cap using a web browser. When I press and hold the back key then hit the home key the browser will go back before I can get a pic. Or attempt to close bringing up the box to confirm closing so I end up with a picture of that box.

    if anyone understands what I am trying to say and has a solution, please let me know.

    Thanks.
  4. Senior Droid
    sweenbeen's Avatar
    Member #
    197474
    Join Date
    May 2011
    Location
    PA
    Posts
    196
    Liked
    1 times
    Phone
    Incredible2
    #3
    I tried this and have not had any luck. =\

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  5. Junior Droid
    ColonelSeitan's Avatar
    Member #
    201914
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Phone
    Droid Charge
    #4
    Awesome, just worked fine for me on the home screen
  6. Senior Droid
    sweenbeen's Avatar
    Member #
    197474
    Join Date
    May 2011
    Location
    PA
    Posts
    196
    Liked
    1 times
    Phone
    Incredible2
    #5
    Have any tips? I did the OTA GB update. Its not working. Lol

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  7. Junior Droid
    mattwash4's Avatar
    Member #
    116679
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #6
    Quote Originally Posted by sweenbeen View Post
    Have any tips? I did the OTA GB update. Its not working. Lol

    Sent from my DROIDX using DroidForums
    It might just be a Droid Charge thing. I assume youre talking about the DX.
  8. Master Droid
    spdivr1122's Avatar
    Member #
    77676
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bloomsburg, PA
    Posts
    266
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid 2
    #7
    Quote Originally Posted by mattwash4 View Post
    Sorry if this is a repost but from messing around I think you can take a screen shot by holding back key then hitting the home key. No drocap or anything needed. Figured I'd share.

    Sent from my SCH-I510 using DroidForums
    You have no idea how happy you telling me this has made me. This makes things awesome.

    Sent from my droid charge
    Former Droid 1 & 2
    Droid Charge

  9. Junior Droid
    droid234's Avatar
    Member #
    94556
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    17
    Phone
    Droid X
    #8
    Quote Originally Posted by jimmerz View Post
    Yes. However I have experienced issues when trying to screen cap using a web browser. When I press and hold the back key then hit the home key the browser will go back before I can get a pic. Or attempt to close bringing up the box to confirm closing so I end up with a picture of that box.

    if anyone understands what I am trying to say and has a solution, please let me know.

    Thanks.
    Dolphin Browser HD has the screen capture add-on. It can capture specified region as well.
    Last edited by droid234; 06-13-2011 at 07:31 AM.
    Samsung Droid Charge - stock for now.
    (OLD) DROIDX - z4root'ed - Milestone Overclock @1200 MHz, 70 vsel
  10. Senior Droid
    sweenbeen's Avatar
    Member #
    197474
    Join Date
    May 2011
    Location
    PA
    Posts
    196
    Liked
    1 times
    Phone
    Incredible2
    #9
    Quote Originally Posted by mattwash4 View Post
    Quote Originally Posted by sweenbeen View Post
    Have any tips? I did the OTA GB update. Its not working. Lol

    Sent from my DROIDX using DroidForums
    It might just be a Droid Charge thing. I assume youre talking about the DX.
    Ya... I don't think the DC does it. It would have been nice if people would list what phone they are using. =\

    Sent from my DROIDX using DroidForums

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Screen capture app.
    By juhde in forum Droid X2 Tech Support
    Replies: 4
    Last Post: 12-27-2011, 09:16 AM
  2. Screen capture
    By longoerin8986 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 03-25-2011, 08:07 PM
  3. Screen capture
    By thatgirlzpoison in forum HTC Droid Incredible
    Replies: 5
    Last Post: 02-15-2011, 06:44 PM
  4. Screen capture?
    By Kermitdj in forum Droid X Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2010, 08:07 AM
  5. SDK screen capture please help!
    By OMEGA5 in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2010, 10:56 PM

Search tags for this page

droid charge screen capture

,
how to screen capture on droid charge
,

how to screen capture on lg revolution

,

lg revolution screen capture

,

samsung charge screen capture

,

screen capture droid charge

,

screen capture lg revolution

,
screen capture on lg revolution
,

screen capture on samsung charge

,

screen capture samsung charge

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+