DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't Overclock

  1. Droid
    ForestGump's Avatar
    Member #
    55107
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Merced, CA
    Posts
    46
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #1

    Can't Overclock

    Hello!

    I try to add a kernel onto my rooted phone. I have UD 10 and I thought I put a kernel on it, or one came with it. I have setCPU and it says it can go to 1ghz but when I ran the long test it ran like 1378ms! And I tried many of kernels now and when I add one on, it just force closes EVERYTHING and cannot find service. It seems as if it removes the rom. I tried it the update.zip through the recovery way, and tured through ROMmanager. So if some knows an answer, it will be really nice to get a fast phone.
  2. Senior Droid
    hiphopvenom's Avatar
    Member #
    14839
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    120
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #2
    Roms usually come with a stock kernel now.. did you click on autodetect on set CPU settings?
  3. Droid
    ForestGump's Avatar
    Member #
    55107
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Merced, CA
    Posts
    46
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #3
    Quote Originally Posted by hiphopvenom View Post
    Roms usually come with a stock kernel now.. did you click on autodetect on set CPU settings?
    Yes, and it came up as 1ghz. But its lagging worst than stock. Its not 1ghz. And when I tried to go to UD New Era, the setCPU on auto detect says its .6ghz
  4. Droid Ninja
    teddyearp's Avatar
    Member #
    27105
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Randle, WA
    Posts
    1,801
    Liked
    19 times
    Phone
    SamsungŪ SCH-I515
    #4
    Not all kernels are compatable with every rom. A detailed listing of the roms, kernels, and steps you're using might be helpful.
  5. Droid
    ForestGump's Avatar
    Member #
    55107
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Merced, CA
    Posts
    46
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #5
    I used the list that they said would work and they don't work. Maybe I should just try a new rom, or do a wipe and redo the root
  6. Droid Ninja
    teddyearp's Avatar
    Member #
    27105
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Randle, WA
    Posts
    1,801
    Liked
    19 times
    Phone
    SamsungŪ SCH-I515
    #6
    Quote Originally Posted by teddyearp View Post
    Not all kernels are compatable with every rom. A detailed listing of the roms, kernels, and steps you're using might be helpful.
    Yes maybe so. But if you want to try to get some actual help, read. Provide us with a DETAILED list of the rom's kernels, and steps you're using. With this stuff, it is ALL about the DETAILS.

    good luck

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Why overclock ?
    By findit in forum Android General Discussions
    Replies: 30
    Last Post: 02-25-2010, 04:25 PM
  2. Cant Overclock BB 1.1 HELP???
    By NYZ93 in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2010, 10:25 PM
  3. Cant Overclock BB 1.1 HELP???
    By NYZ93 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-22-2010, 06:30 PM
  4. Overclock ?
    By zachcr250 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 25
    Last Post: 02-08-2010, 02:23 PM
  5. Overclock to 950 without a new ROM
    By teddyearp in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2010, 06:15 PM

Search tags for this page

i need my phone rooted in merced ca

,

rooted phone can't overvlick

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+