DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Help with Good for Enterprise-not syncing

  1. Droid Newbie
    bernyau's Avatar
    Member #
    64148
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Smile Help with Good for Enterprise-not syncing

    I have the Good for Enterprise product for connecting to corporate Outlook (corporate IT decision, not mine). When I donwloaded the app and installed via my IT folks it was working. About 2 hours in it has stopped syncing. We tried it again and it worked for about 2 hours and nothing now. When I go to look in apps I see all my apps are auto synced but for Good. I also don;t seem to have the option to turn that on. Help! Any one know what it could be. My IT people were stumped as other folks have the driod and have never experienced the problem.
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How do you connect to a WPA2-enterprise network on the Droid?
    By Big Ry in forum Android Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: 10-27-2010, 03:07 PM
  2. Good for Enterprise email Attachments
    By jbgifford in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2010, 06:42 PM
  3. Replies: 14
    Last Post: 11-30-2009, 06:22 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-25-2009, 01:29 PM
  5. Syncing Public and Private Calendars from Outlook Enterprise Server
    By Joe in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 11-25-2009, 01:19 PM

Search tags for this page

good for enterprise android not syncing
,
good for enterprise app not syncing
,

good for enterprise calendar not syncing

,
good for enterprise connecting
,
good for enterprise iphone calendar sync
,
good for enterprise not connecting
,

good for enterprise not syncing

,
good for enterprise not syncing iphone
,
good for enterprise sync is off
,
good for enterprise sync issues
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+