DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: How can I get SPRecovery on my droid

  1. Senior Droid
    droid_tlc's Avatar
    Member #
    36506
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    107
    Phone
    T'Bolt>>>Galaxy Nexus :-)
    #1

    How can I get SPRecovery on my droid

    How can I get SPRecovery on my droid?
    Stock Crappy T'Bolt >>>Galaxy Nexus





  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    baniels's Avatar
    Member #
    17067
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    52556
    Posts
    577
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    I always go back to DMUpdater for that. Easy as pie.
  4. Senior Droid
    droid_tlc's Avatar
    Member #
    36506
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    107
    Phone
    T'Bolt>>>Galaxy Nexus :-)
    #3
    Quote Originally Posted by baniels View Post
    I always go back to DMUpdater for that. Easy as pie.
    DMupdater won't work with Cyanogen.
    Stock Crappy T'Bolt >>>Galaxy Nexus





  5. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
    #4
    What you can do to make it easy is load a ROM that uses sprecovery via update.zip, then you canuse dmupdater
  6. Droid Ninja
    teddyearp's Avatar
    Member #
    27105
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Randle, WA
    Posts
    1,801
    Liked
    19 times
    Phone
    SamsungŪ SCH-I515
    #5
    If you are running Cyanogen, are you using the CMRecovery? If so, you can use that to flash the SPRecovery image. If for some reason you don't have CMRecovery, download ROM Manager-free from the market.

    good luck
  7. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by teddyearp View Post
    If you are running Cyanogen, are you using the CMRecovery? If so, you can use that to flash the SPRecovery image. If for some reason you don't have CMRecovery, download ROM Manager-free from the market.

    good luck
    Can you flash sprecovery with the free version? I haven't used it in a while and totally forgot about it as an option. But yeah if you got ROM manager go that route.
  8. Droid Ninja
    teddyearp's Avatar
    Member #
    27105
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Randle, WA
    Posts
    1,801
    Liked
    19 times
    Phone
    SamsungŪ SCH-I515
    #7
    I wouldn't have mentioned it if is wasn't available in the free version . I'm cheep like that, lol.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. SPRecovery help please
    By Jason R in forum Rescue Squad Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2010, 10:39 PM
  2. [ HOW TO] Droid Root Helper > Busybox /Sprecovery
    By Flomaster in forum Android Hacks and Help
    Replies: 21
    Last Post: 04-07-2010, 07:21 PM
  3. SPRecovery
    By Jus Cruisin in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2010, 04:40 PM
  4. SPrecovery
    By frishmans92 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 13
    Last Post: 02-14-2010, 11:12 PM
  5. SPRecovery Help.
    By HolyGrail in forum Android Tech Support
    Replies: 9
    Last Post: 01-26-2010, 05:23 PM

Search tags for this page

cmrecovery
,
how do i access sp recovery?
,

how do i get sprecovery

,
how to access sprecovery dorid a855
,
how to get sprecovery
,
how to get sprecovery droid
,
how to get sprecovery on droid 3
,
how to get sprecovery with android
,
sprecovery a855
,
where can i get sprecovery
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+