DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: ROM Manager inhibits fresh installs?

  1. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
    #11
    Quote Originally Posted by BrandonAsphyxiated View Post
    Quote Originally Posted by mwhartman View Post
    Are you still having problems, Brandon?

    Mike
    Wow now its not delivering my emails XD
    i kinda still am having problems
    my battery life is horrendous now as well, and now applications are being run in the background even after i kill them
    I need to re-flash this ROM asap
    I'm however, no familiar with the nandroid method
    I'm only familiar with the wipe/update.zip method
    For the battery life, check settings: about phone: system updates. You may be continuosly downloading the OTA update. If it says there is an update you should allow it to install. Your recovery will cause it to fail, but it will stop continually downloading.

    Hope you're not saying you have a task killer?? I would dump that. What apps keep running anyways?
  2. Super Moderator/RS
    mwhartman's Avatar
    Member #
    27806
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    South FL
    Posts
    10,730
    Liked
    40 times
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #12
    No. I noticed in your signature "ChevyNo1 kernel OC @ 1.25Ghz Running full speed" what I am suggesting is using setCPU and dropping the speed back a little.

    Mike
  3. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
    #13
    Quote Originally Posted by BrandonAsphyxiated View Post
    Ok so i already have nandroid on my phone when i backed up before i rooted for the first time, is there a special nandroid version of the ROM i need to use?
    Ok you need to be careful here. If you're running clockwork recovery the nandroid folder on the root of your sd isn't going to work, that's for sprecovery. Any ROM you use with clockwork has to be specific to clockwork and will go in the clockworkmod folder. You should have a nandroid folder in there as well.
  4. Master Droid
    stevonyc35's Avatar
    Member #
    49597
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    NY
    Posts
    426
    Liked
    2 times
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #14
    Quote Originally Posted by BrandonAsphyxiated View Post
    Does anyone else feel this way? I mean like last night i was using ROM manager just to test out some ROMs (Bugless, Smoked Glass) and such, but when i tried to update.zip back my Ultimate Droid 9.8 i wiped data and cache and installed correctly but its like i still had Smoked Glass, no NexTheme wallpaper, it was pretty much the same as if i hadnt done anything and now im thinking somethings hidden on my SD that could be causing it, so im about to format it through the Droid (after i backup everything i want to keep), i just thought i might as well come on here and tell you guys about it and hear your opinions before i do it and risk F-ing up my ish lol, its not like i NEED to flash, the phone is working perfectly, but i am getting some force closes i hadnt before. All in all its not a problem, but im just the kind of person that gets OCD about my software not being completely clean and efficient you know?
    maybe you need to format system using adb.
    Samsung Galaxy Nexus LTE
    BAMF Rom 1.0

  5. BrandonAsphyxiated's Avatar
    Member #
    56674
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    41
    Phone
    DROID
    #15
    @jstafford1 i didn't know it would continuously download, but i checked it and there are no system updates available it says i'm up to date. also whats wrong with a task killer? D: i though that was the main way to save battery life
    @mwhartman well i don't have it full out 1.25 all the time i have profiles on so when its in sleep/standby it runs @ 125Mhz and now i don't even run it at 1.25ghz anymore i just have it at 1ghz, 1.25 doesn't even seem like that much of a difference to me
    Bugless v1.0
    BeKit 1.0GHz
    Smoked Theme
    LauncherPro
    iPhone who?
  6. Super Moderator/RS
    mwhartman's Avatar
    Member #
    27806
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    South FL
    Posts
    10,730
    Liked
    40 times
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #16
    Thanks for the clarification, Brandon. I've not had issues like yours but many others have and reducing the OC seems to resolve the issues. Like you, I have profiles in place. If you have time try reducing the main max to 800. It can't hurt.

    Mike
  7. BrandonAsphyxiated's Avatar
    Member #
    56674
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    41
    Phone
    DROID
    #17
    Quote Originally Posted by mwhartman View Post
    Thanks for the clarification, Brandon. I've not had issues like yours but many others have and reducing the OC seems to resolve the issues. Like you, I have profiles in place. If you have time try reducing the main max to 800. It can't hurt.

    Mike
    Yeah sometimes things did get unstable at 1.25, i think i might go ahead and flash the 1ghz kernel just to test, also i have a question about the nandroid restore i downloaded the ultimate droid 9.8 nandroid zip, put it in the nandroid folder on my card, then rebooted. i then wiped data/cache and then when to restore the ROM and it said "error status line 25" something along those lines, what do you suggest?
    Last edited by BrandonAsphyxiated; 04-12-2010 at 07:52 PM.
    Bugless v1.0
    BeKit 1.0GHz
    Smoked Theme
    LauncherPro
    iPhone who?
  8. Super Moderator/RS
    mwhartman's Avatar
    Member #
    27806
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    South FL
    Posts
    10,730
    Liked
    40 times
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #18
    Here is error 25 - The rom is in too many subfolders. ( I.e. nandroid/samplerom/samplerom, it needs to be nandroid/samplerom

    Check your sd card and see exactly what is in the folder
  9. Super Moderator/RS
    mwhartman's Avatar
    Member #
    27806
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    South FL
    Posts
    10,730
    Liked
    40 times
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #19
    Here is a link to a thread we worked with yesterday. Start at number 21.
    http://www.droidforums.net/forum/hac...les-3.htmlMike
  10. BrandonAsphyxiated's Avatar
    Member #
    56674
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    41
    Phone
    DROID
    #20
    Quote Originally Posted by mwhartman View Post
    Here is error 25 - The rom is in too many subfolders. ( I.e. nandroid/samplerom/samplerom, it needs to be nandroid/samplerom

    Check your sd card and see exactly what is in the folder
    nothing is in the folder except my retail boot recovery thats it no other folders
    Bugless v1.0
    BeKit 1.0GHz
    Smoked Theme
    LauncherPro
    iPhone who?
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Fresh from CES 2010: PowerMat for Droid
    By Slick86 in forum Android Accessories
    Replies: 26
    Last Post: 06-14-2010, 09:20 AM
  2. Incomplete un installs
    By SJSD in forum Android Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2010, 07:42 AM
  3. Fresh from the Berry to the Droid
    By GoIowa18 in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2010, 09:12 AM
  4. Bugless Beast installs everything... except Wi-Fi Tethering
    By Heero in forum Android Hacks and Help
    Replies: 13
    Last Post: 02-06-2010, 06:07 PM
  5. Open Home lite installs after factory reset!!
    By SDiener72 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2009, 06:37 PM

Search tags for this page

dsp manager for fresh rom

,

rom manager ror

,

rom manager wont show fresh roms

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+