DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Rooted2.1toOTA2.1= problems....

  1. Junior Droid
    Half-Asleep's Avatar
    Member #
    22240
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    DFW
    Posts
    22
    #1

    Rooted2.1toOTA2.1= problems....

    Long story short....I've been running BB0.9 and this morning the official 2.1 started to download its self.When I noticed the progress bar of the download ,it was at 20% and didn't move for a few hrs.So i did the only thing that i could think of and removed the battery then turned it back on and thats when I noticed I didn't have a no phone service.So when trying to log on my google account from the phone it gives me a "dont have a network connection" and now im sitting here with a phone that wont make/recieve calls.


    Any input on what i should try?
    And yes i tried the search button but it seems that ppl are having other problems than mine.

    Thanks Guy/Girls
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    Half-Asleep's Avatar
    Member #
    22240
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    DFW
    Posts
    22
    #2
    Also i tried the back to stock the easy way with no busy box etc... and still the same thing.

    My system info is says the following

    Firmware 2.0.1

    Baseband C_01.3E.01P

    Kernel 2.6.29-omap1-g0dd7e0b android-build@apa26 #511

    Build # ESD56
  4. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
    #3
    Quote Originally Posted by Half-Asleep View Post
    Also i tried the back to stock the easy way with no busy box etc... and still the same thing.

    My system info is says the following

    Firmware 2.0.1

    Baseband C_01.3E.01P

    Kernel 2.6.29-omap1-g0dd7e0b android-build@apa26 #511

    Build # ESD56
    If you were on BB0.9 how did you get those numbers?

    Are you still rooted? can you boot into recovery?
  5. Junior Droid
    Half-Asleep's Avatar
    Member #
    22240
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    DFW
    Posts
    22
    #4
    Quote Originally Posted by jstafford1 View Post
    Quote Originally Posted by Half-Asleep View Post
    Also i tried the back to stock the easy way with no busy box etc... and still the same thing.

    My system info is says the following

    Firmware 2.0.1

    Baseband C_01.3E.01P

    Kernel 2.6.29-omap1-g0dd7e0b android-build@apa26 #511

    Build # ESD56
    If you were on BB0.9 how did you get those numbers?

    Are you still rooted? can you boot into recovery?


    I was rooted until this morning when the offical OTA update forced started it self,and yes i was running the BB0.9 with the 2.1 rom.I got those numbers after i used "back to stock the easy way" info from the forums. So now i'm back to 2.0.1 but with no phone service.

    And no im not rooted since I done that since it removes busybox/sprecovery
    Last edited by Half-Asleep; 04-09-2010 at 08:50 AM.
  6. RS Admin
    pc747's Avatar
    Member #
    18832
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16,627
    Liked
    1688 times
    Phone
    moto droid
    Premium Member
    #5
    We wll not hound on people to search back here. We just help. When you went back to 2.01 did it prompt you to redo you google sign in. And did it tell you that It could not sign you in , and now you have a triangle in your notification bar.
  7. Junior Droid
    Half-Asleep's Avatar
    Member #
    22240
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    DFW
    Posts
    22
    #6
    Quote Originally Posted by pilotcharles747 View Post
    We wll not hound on people to search back here. We just help. When you went back to 2.01 did it prompt you to redo you google sign in. And did it tell you that It could not sign you in , and now you have a triangle in your notification bar.
    Yes to the google thing and No to the Triangle in the notification bar.....

    Im still reading on this but so far no luck.
  8. Master Droid
    cloudstrife05's Avatar
    Member #
    36450
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    858
    Liked
    8 times
    Twitter
    OneCraigB
    Phone
    HTC One
    #7
    Do you have the 3g icon on your top bar? if not the same thing happened to me. No calls in or out, no txt, no browser.

    I would call Verizon. I ended up getting a new Droid because it just went out..like yours did.
  9. RS Admin
    pc747's Avatar
    Member #
    18832
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16,627
    Liked
    1688 times
    Phone
    moto droid
    Premium Member
    #8
    The reason I asked. Because when I was playing around a week back. I used petes official 2.1 ese 81. But when I installed droidmod on top of it. It sent me back to 2.01 and I had to put in my google account. Well it did not recognized it so I skipped it and I got a triangle in the right side of my notifibatin bar (where the clock is). If that is what is happening I have a fix for that.
  10. RS Admin
    pc747's Avatar
    Member #
    18832
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16,627
    Liked
    1688 times
    Phone
    moto droid
    Premium Member
    #9
    with that triangle my phone did not work. it might as wll been an ipod touch ........or a droid touch.
  11. Junior Droid
    Half-Asleep's Avatar
    Member #
    22240
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    DFW
    Posts
    22
    #10
    Quote Originally Posted by cloudstrife05 View Post
    Do you have the 3g icon on your top bar? if not the same thing happened to me. No calls in or out, no txt, no browser.

    I would call Verizon. I ended up getting a new Droid because it just went out..like yours did.
    That is exactly what mine is doing.

    Quote Originally Posted by pilotcharles747 View Post
    with that triangle my phone did not work. it might as wll been an ipod touch ........or a droid touch.
    LOL it sure feels like one
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. spc problems
    By crzy20 in forum Android Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: 04-15-2011, 10:24 AM
  2. Still having problems
    By catsartcox in forum Android Themes
    Replies: 5
    Last Post: 03-29-2010, 08:19 PM
  3. K9 problems
    By Blayzejlm in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 03-03-2010, 06:51 PM
  4. Few problems I need help with
    By juliew13 in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2009, 04:39 PM
Find us on Google+