DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: updated baseband problems

  1. Junior Droid
    meigs51's Avatar
    Member #
    33398
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    12
    Phone
    Droid
    #1

    updated baseband problems

    Hello, I updated the baseband and my connection now is terrible. I am running UD9 and was wondering if I have to have the new baseband or if I can revertback? I've read as much as I can at work, but I can't find anything. Thank y'all for any and all help.
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    chrisoverly's Avatar
    Member #
    8699
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    17
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    i am also looking for how to revert to the standard baseband.. (updated to go to CyanogenMOD, but now wifi will not work).
  4. Premium Member
    mth04's Avatar
    Member #
    133
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,082
    Liked
    6 times
    Premium Member
    #3
    guys first the new basbanad is a lot better.

    @ chrisoverly.....get away from the cynagen rom....Woody. BD adamz and Chevy all have quality work. remeber to flash a new kernal with wifi also....
    Sometimes , It is what it is !
  5. Premium Member
    mth04's Avatar
    Member #
    133
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,082
    Liked
    6 times
    Premium Member
    #4
    let me answer the question though....Flashing the 2.0.1 SBF may revert it back to the old baseband
    Sometimes , It is what it is !
  6. Junior Droid
    chrisoverly's Avatar
    Member #
    8699
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    17
    Phone
    Motorola Droid
    #5
    I have reverted to a backup I had done before hand (usingSucculent Desire 3.5 now) and still have issues (different Kernel.... but will try flashing a new one again on it and see what happens)

    EDIT: I used the update.zip method to flash a new AdamZ Kernel and Wifi is back to working...
    Last edited by chrisoverly; 04-05-2010 at 09:30 PM.
  7. Droid
    aldeghij's Avatar
    Member #
    7193
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Elk Grove, CA
    Posts
    76
    Phone
    Droid
    #6
    Quote Originally Posted by Miami1683 View Post
    guys first the new basbanad is a lot better.

    @ chrisoverly.....get away from the cynagen rom....Woody. BD adamz and Chevy all have quality work. remeber to flash a new kernal with wifi also....

    So, what's wrong w/ cyanogen exactly? Using it right now and it's screaming fast....
  8. Junior Droid
    beermann82's Avatar
    Member #
    32762
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Temecula, CA
    Posts
    8
    Twitter
    beermann82
    Phone
    Droid 1
    #7
    I updated baseband from the zip file from Steve at alldroid. Now I can't stream from iheartradio or connect to the server in music junk. Anyone else having same issues?

    Or does anyone have a fix that worked?
  9. Droid Ninja
    gardobus's Avatar
    Member #
    257
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    1,973
    Phone
    Droid X
    #8
    I'm wanting to go back to the old baseband. In my experience the new one is worse. Maybe it is just my area or something but my signal sucks now. I go to 1x sometimes, I get 1 slow bar where I used to get a solid 4 bar signal, I drop calls when I used to drop NONE.

    Is it possible to get the old baseband without using RSD Lite? I don't really want to start over completely...
  10. Droid
    Hawks's Avatar
    Member #
    11193
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Phone
    Motoralla Droid
    #9
    Quote Originally Posted by gardobus View Post
    I'm wanting to go back to the old baseband. In my experience the new one is worse. Maybe it is just my area or something but my signal sucks now. I go to 1x sometimes, I get 1 slow bar where I used to get a solid 4 bar signal, I drop calls when I used to drop NONE.

    Is it possible to get the old baseband without using RSD Lite? I don't really want to start over completely...

    just a thought but did you call *228 to have them reprogram your roaming capability again? I have read where that is recommended.
  11. Droid Ninja
    gardobus's Avatar
    Member #
    257
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    1,973
    Phone
    Droid X
    #10
    Yep, didn't do anything. Did it a couple times just for the hell of it.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Update baseband thru ROM Manager
    By stlcity in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2010, 06:16 PM
  2. What is your Baseband version?
    By adrynalyne in forum Android General Discussions
    Replies: 38
    Last Post: 03-31-2010, 01:06 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 03-31-2010, 11:12 AM
  4. Baseband flash for noobs????
    By tony1208 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 121
    Last Post: 03-26-2010, 09:57 PM
  5. baseband flash without unrooting possible?
    By topaz330 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-20-2010, 08:54 AM

Search tags for this page

droid razr baseband problem

,

reverting baseband android

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+