DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: please help my droid root apps dont detect my droid being rooted!! PLZ HELP!!

  1. Droid
    Natandroid's Avatar
    Member #
    52116
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Phone
    HTC Rezound
    #1

    Angry please help my droid root apps dont detect my droid being rooted!! PLZ HELP!!

    For some reason when i use "set cpu" or "rom manager" app they dont detect my droid being rooted, and my phone is really slow because im using ultimate droid's custom rom. and when i check the superuser permissions app all it shows is a blank black screen. someone plz help!!
  2.  
     
     
     
  3. Rescue Squad
    titans's Avatar
    Member #
    11378
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,668
    Twitter
    @titans_df
    Phone
    Incredible
    Premium Member
    #2
    I'm not sure this is the fastest solution but im pretty sure an unroot and reroot should fix it
  4. Droid Sensei
    BayouFlyFisher's Avatar
    Member #
    14195
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Baton Rouge, LA
    Posts
    4,969
    Liked
    86 times
    Phone
    Galaxy Note 2
    #3
    There are about three or four threads about this exact issue on this board. Check them out. I don't think anyone has come up with anything cleaver yet.

    How did you root your phone. Did you install via Rom Manager prior to this problem?
    Baton Rouge, LA
  5. Droid
    Natandroid's Avatar
    Member #
    52116
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Phone
    HTC Rezound
    #4

    Angry

    Quote Originally Posted by titans View Post
    I'm not sure this is the fastest solution but im pretty sure an unroot and reroot should fix it
    i cant unroot or reroot because of the recovery i have. it has issues, the recovery is clockworkmod recovery v1.7.8.1. it doesnt detect my nandroid backup and i dont know how to unroot with this recovery.
  6. Droid
    Natandroid's Avatar
    Member #
    52116
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Phone
    HTC Rezound
    #5
    Quote Originally Posted by BayouFlyFisher View Post
    There are about three or four threads about this exact issue on this board. Check them out. I don't think anyone has come up with anything cleaver yet.

    How did you root your phone. Did you install via Rom Manager prior to this problem?
    no it has nothing to do with the rom manager. it stop detecting my root ever scince i used my phone at 1200 mghz and then it froze up, so i reboot and i got stuck in reboot loop, so i reboot in recovery and i do factory reset, and deleted all my settings. this helped me get back to my phone but root apps stopped workin. any ideas??
  7. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by Natandroid View Post
    Quote Originally Posted by BayouFlyFisher View Post
    There are about three or four threads about this exact issue on this board. Check them out. I don't think anyone has come up with anything cleaver yet.

    How did you root your phone. Did you install via Rom Manager prior to this problem?
    no it has nothing to do with the rom manager. it stop detecting my root ever scince i used my phone at 1200 mghz and then it froze up, so i reboot and i got stuck in reboot loop, so i reboot in recovery and i do factory reset, and deleted all my settings. this helped me get back to my phone but root apps stopped workin. any ideas??
    Have you tried running dmupdater to see if that will fix your root issue? I ran a version of UD that broke root for me as well.
    Last edited by jstafford1; 03-29-2010 at 10:51 AM.
  8. Droid
    Natandroid's Avatar
    Member #
    52116
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Phone
    HTC Rezound
    #7
    Quote Originally Posted by jstafford1 View Post
    Quote Originally Posted by Natandroid View Post
    Quote Originally Posted by BayouFlyFisher View Post
    There are about three or four threads about this exact issue on this board. Check them out. I don't think anyone has come up with anything cleaver yet.

    How did you root your phone. Did you install via Rom Manager prior to this problem?
    no it has nothing to do with the rom manager. it stop detecting my root ever scince i used my phone at 1200 mghz and then it froze up, so i reboot and i got stuck in reboot loop, so i reboot in recovery and i do factory reset, and deleted all my settings. this helped me get back to my phone but root apps stopped workin. any ideas??
    Have you tried running dmupdater to see if that will fix your root issue? I ran a version of UD that broke root for me as well.
    yea i tried dm updater but i get this message."looks like your phone is rooted, but you have not given dm updater access yet. You *must* check the remeber box!" and other that message it has a button that says check again, so i click on it and the same message appears. Any ideas??
  9. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
  10. Droid
    Natandroid's Avatar
    Member #
    52116
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Phone
    HTC Rezound
    #9
    Quote Originally Posted by jstafford1 View Post
    do i download 32 or 64 bit, and do i download 2.00 or 2.01, and will it recover all my contacts and downloads when i sign in??
    P.S. thanks for sticking by me..
  11. RS Admin
    jstafford1's Avatar
    Member #
    4777
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hebron, Oh.
    Posts
    9,060
    Liked
    412 times
    Twitter
    jstaff79
    Phone
    D-R-O-I-D 3
    Premium Member
    #10
    Quote Originally Posted by Natandroid View Post
    Quote Originally Posted by jstafford1 View Post
    do i download 32 or 64 bit, and do i download 2.00 or 2.01, and will it recover all my contacts and downloads when i sign in??
    P.S. thanks for sticking by me..
    What are you running on your pc? 32bit or 64bit windows? And 2.0.1 would be the one you need. Your contacts are tied to your gmail so they are always safe. What downloads are you worried about? If its your apps log into you google account and make sure everything is synced before you run the sbf. When you reboot after your apps should come back automatically. Just don't do anything until notification of apps restored. If it doesn't do this automatically they will still show up in the market under downloads. Any other downloads are stored on your sdcard and are unaffected. Of course you can also get titanium backup and it will backup and restore everything for you as well.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Someone plz help!! root apps dont detect my rooted droid.
    By Natandroid in forum Android Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2010, 02:28 AM
  2. I want to Root my Droid but dont have a clue!
    By Neko in forum Android Hacks and Help
    Replies: 10
    Last Post: 03-01-2010, 02:18 PM
  3. 2.1 tweak for those that dont have root access
    By pc747 in forum Android General Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 03-01-2010, 10:41 AM
  4. maybe i dont really care if im rooted.. i can i remove it without wiping phone
    By tktouch12 in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-2010, 09:55 PM
  5. I hate I dont have (apps/widgets)
    By generikal in forum Android Applications
    Replies: 16
    Last Post: 12-17-2009, 08:53 AM

Search tags for this page

android root detection

,
detecting root android
,

droid root apps

,
prevent android root detection
,

prevent apps from detecting root

,

prevent root detection android

,
root detection
,
titanium backup does not recognize root
,
titanium backup not detecting apps
,

titanium backup not detecting root

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+