DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Accuweather Widget not updating

  1. Junior Droid
    cynergyou's Avatar
    Member #
    302747
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Accuweather Widget not updating

    Hey All,

    I have a Razr Maxx HD that I love. It's been great so far. One minor issue that I noticed was that the Accuweather widget has not refreshed since Monday of this week.

    Is there a way I can manually force a refresh for this widget?

    Thanks!
  2. Droid
    swharshbar's Avatar
    Member #
    239838
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    State College, Pa
    Posts
    80
    Liked
    6 times
    Phone
    Motorola Razr
    #2
    I too noticed that. A simple phone reboot solved the issue for me and hasn't been a problem since.
  3. Junior Droid
    cynergyou's Avatar
    Member #
    302747
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #3
    I think I figured it out... In my case, I had turned off my GPS. I think it needs to have the GPS on. I turned it on and it updated it today.
  4. Droid Newbie
    rohanahuja2495's Avatar
    Member #
    322198
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    #4

    similar problem

    D same pproblem is with though I ve tried enabling GPS nd rebooting yet it dint work. It still shows location not found when I search. Pls. Suggest alternate solutions. Thanks.
  5. Droid Newbie
    rohanahuja2495's Avatar
    Member #
    322198
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    #5

    similar problem

    D same problem is with me though I ve tried enabling GPS nd rebooting yet it dint work. It still shows location not found when I search. Pls. Suggest alternate solutions. Thanks.
  6. Super Mod/News Team
    Shadez's Avatar
    Member #
    32075
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lafayette Hill, Pa
    Posts
    8,223
    Liked
    594 times
    Twitter
    @Shadez69
    Phone
    Droid,Droid Bionic/Galaxy SIII
    Premium Member
    #6
    It take's an hour for it to update if that helps. You can change the time an location under settings under accuweather app.
  7. Droid Newbie
    rohanahuja2495's Avatar
    Member #
    322198
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    #7

    thanx

    Thanx 4 d help. Dunno what d problem ws? May b it ws some server problem. It automatically started wrking dis evening. :-)

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Galaxy S3 Lock Screen and AccuWeather.com widget?
    By carguy in forum Galaxy S3 General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2012, 07:04 PM
  2. Accuweather Stock Vs. Accuweather pay version Questions
    By Talon8Ya in forum Galaxy S3 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2012, 10:35 AM
  3. Accuweather Widget for Gingerbread
    By jwgraves in forum Motorola Droid Pro
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2011, 11:01 AM
  4. Motorola Accuweather Widget from 2.0.1 Milestone
    By 928Droid in forum Android Applications
    Replies: 8
    Last Post: 03-24-2011, 11:30 AM
  5. Clock widget not updating?
    By thremix in forum Motorola Droid
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2009, 10:03 AM

Search tags for this page

accuweather android widget not updating
,

accuweather app not updating

,
accuweather not updating
,
accuweather not updating galaxy s3
,
accuweather widget
,

accuweather widget not updating

,
galaxy s3 accuweather not updating
,
galaxy s3 accuweather widget not updating
,
galaxy s3 weather widget not updating
,
samsung galaxy s3 accuweather not updating
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+