DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Screen Shot

  1. Senior Droid
    Cattledog1969's Avatar
    Member #
    206913
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A Wealthy Cape Cod College Town
    Posts
    170
    Liked
    6 times
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #1

    Screen Shot

    I installed the same exact screen shot grabber app as I had on my Bionic and it always say error. It basically doesn't work. I checked the box for un-rooted device and it still won't work. Is it because it's a new phone and the old app won't work with it?? I really liked that screen shot app.
  2. Droid
    AuD14's Avatar
    Member #
    300655
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    39
    Liked
    7 times
    Twitter
    @cmcniece
    Phone
    Droid Razr Maxx HD
    #2
    ICS has built in screen shot. Power and vol down on Maxx HD.
  3. Senior Droid
    Cattledog1969's Avatar
    Member #
    206913
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A Wealthy Cape Cod College Town
    Posts
    170
    Liked
    6 times
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #3
    I thought that was a rapid reboot technique, power and volume down??
  4. Droid
    AuD14's Avatar
    Member #
    300655
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    39
    Liked
    7 times
    Twitter
    @cmcniece
    Phone
    Droid Razr Maxx HD
    #4
    That maybe power and vol up?

    Power and vol down definitely takes screen shot
  5. Senior Droid
    Cattledog1969's Avatar
    Member #
    206913
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A Wealthy Cape Cod College Town
    Posts
    170
    Liked
    6 times
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #5
    I'm looking for an app or some way to use the app I already have. To many moving parts with the button option.
  6. Droid Ninja
    geoff5093's Avatar
    Member #
    65390
    Join Date
    May 2010
    Location
    Goffstown, NH
    Posts
    1,347
    Liked
    69 times
    Twitter
    geoff5093
    Phone
    Galaxy Note II
    #6
    Volume down and power, I just used it. You need to hold both buttons for a second.
  7. Master Droid
    tkileh's Avatar
    Member #
    242758
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Denver Co
    Posts
    258
    Liked
    8 times
    Twitter
    Tkileh
    Phone
    Maxx HD
    #7

    Re: Screen Shot

    Quote Originally Posted by geoff5093 View Post
    Volume down and power, I just used it. You need to hold both buttons for a second.
    You need to press both at the same time. Holding them down after screen shot will reboot your phone.

    Maxx HD
  8. Moderator
    bsweetness's Avatar
    Member #
    42719
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2,481
    Liked
    361 times
    Phone
    Galaxy S5
    Premium Member
    #8
    Quote Originally Posted by Cattledog1969 View Post
    I thought that was a rapid reboot technique, power and volume down??
    You have to hold them down for much longer to do that. To take a screenshot, it's just for a couple seconds.
    Current lineup: Galaxy S5, iPhone 5S, Note 10.1 (2014)

    Previous smartphones: Note 3, HTC One, Note 2, Galaxy S3, One X, RAZR MAXX, Galaxy Nexus, Rezound, Note, iPhone 4S, Bionic, Stratosphere, Charge, Vitality, Incredible 2, Thunderbolt, Palm Pixi Plus, Droid 3, Fascinate, Incredible, Droid Pro, Droid 2 Global, Droid X, Droid, Treo Pro, Touch Pro 2, Touch Pro, Q9m, XV6800, XV6900

    Previous tablets: iPad Mini, Transformer TF300, Evo View, Transformer Prime, Transformer TF101, Thrive, gTablet
  9. Senior Droid
    Cattledog1969's Avatar
    Member #
    206913
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A Wealthy Cape Cod College Town
    Posts
    170
    Liked
    6 times
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #9
    Seriously please, is there a soft way to get a screen shot? The Screen Grabber on my Bionic still works great. I compared all the settings on the two devices and they're both the same. It won't work on the Maxx HD.
  10. Droid Ninja
    geoff5093's Avatar
    Member #
    65390
    Join Date
    May 2010
    Location
    Goffstown, NH
    Posts
    1,347
    Liked
    69 times
    Twitter
    geoff5093
    Phone
    Galaxy Note II
    #10
    Quote Originally Posted by Cattledog1969 View Post
    Seriously please, is there a soft way to get a screen shot? The Screen Grabber on my Bionic still works great. I compared all the settings on the two devices and they're both the same. It won't work on the Maxx HD.
    Read above, holding the power button and volume down buttons for 1-2 seconds will take a screen shot.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Screen shot
    By kevozworld in forum Motorola Droid Pro
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2011, 10:05 AM
  2. Screen shot
    By dannymarz in forum Motorola Droid 2 Development
    Replies: 9
    Last Post: 11-17-2010, 12:33 PM
  3. screen shot
    By Sonny_TMCF in forum Droid X General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 08-27-2010, 05:00 AM
  4. how do i screen shot?
    By funkpod in forum HTC Droid Incredible
    Replies: 10
    Last Post: 08-06-2010, 12:38 AM
  5. How to take a screen shot?
    By powerkatwedel in forum Android General Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 05-19-2010, 07:09 AM

Search tags for this page

can you take a screenshot on a droid razr

,
can you take screenshots on a droid razr
,
droid pro screen shot
,
how do i screenshot on my droid razr
,
how do i take a screenshot on my droid bionic
,
how do i take a screenshot on my droid razr
,

how to screenshot droid razr

,

how to screenshot on a droid razr

,

how to screenshot on droid razr

,

screenshot droid razr

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+