DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: HTC Dialer Slider?

  1. Master Droid
    natezire71's Avatar
    Member #
    46455
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    287
    Liked
    4 times
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #1

    HTC Dialer Slider?

    Whenever I get a call, it now has the HTC Sense slider to answer or decline. I've tried reflashing everything, and installing the Stock Google Phone.apk, and the Cytown Phone.apk. If I install the Stock Google one, the sliders are cut off. If I install the Cytown one, I have the Sense Slider--I don't know what to do.

    Any help is appreciated. Thanks.
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-27-2011, 02:47 AM
  2. Setting Dialer One app as default for voicemail dialer?
    By amn70 in forum Android Applications
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2010, 12:01 PM
  3. Slider fix messing up Dialer
    By dpaine88 in forum LithiumMod
    Replies: 7
    Last Post: 08-17-2010, 09:30 AM
  4. Choice Dialer or Voice Dialer HF?
    By MarkB in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 04-23-2010, 07:11 PM
  5. lock screen ... silent slider to "vibrate only" slider?
    By ace3 in forum Android General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2009, 10:29 AM

Search tags for this page

dialer for htc flyer

,
dialer htc flyer
,
flyer dialer
,

htc dialer

,

htc dialer apk

,

htc flyer dialer

,

htc flyer dialer app

,

htc sense dialer apk

,
sense dialer apk
,

slide to answer apk

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+