DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 35

Thread: Gaming PC thoughts?

  1. Master Droid
    soulshot96's Avatar
    Member #
    173750
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    586
    Liked
    5 times
    Twitter
    soulshot96
    Phone
    GALAXY NEXUS LTE
    #11
    Yeah, one set is free with the mobo, but with my luck when I go to purchase this stuff they'll all be gone. And even if they aren't I really don't know if I can use them together, they are the same voltages, same clocks, and same timings but not the same manufacturer. So I have no idea lol. Plus I don't know if the free ones will fit under the aftermarket CPU cooler like the low profile ones I plan on getting. To many questions, lol
  2. Droid Jedi
    lloydstrans's Avatar
    Member #
    236023
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,473
    Liked
    267 times
    Phone
    droid MAXX
    #12
    Quote Originally Posted by soulshot96
    Its interesting b/c with the 680's, it seems from what I've read at least, that when they are overclocked some cards get very unstable and the drivers crash, but I'm not that worried b/c I don't plan on overclocking anything other than my CPU. They definitely don't seem to have much headroom for people that want to overclock though.

    Ivy bridge chips don't like to be over clocked, in the AWO forums they say 5% is about the stable limit. IDK about the GPU's.
  3. Master Droid
    soulshot96's Avatar
    Member #
    173750
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    586
    Liked
    5 times
    Twitter
    soulshot96
    Phone
    GALAXY NEXUS LTE
    #13
    Yeah, heat issues and that. I don't plan on much and that's what the hyper 212 is for.
  4. Droid Jedi
    lloydstrans's Avatar
    Member #
    236023
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,473
    Liked
    267 times
    Phone
    droid MAXX
    #14
    Quote Originally Posted by soulshot96
    Yeah, one set is free with the mobo, but with my luck when I go to purchase this stuff they'll all be gone. And even if they aren't I really don't know if I can use them together, they are the same voltages, same clocks, and same timings but not the same manufacturer. So I have no idea lol. Plus I don't know if the free ones will fit under the aftermarket CPU cooler like the low profile ones I plan on getting. To many questions, lol
    IDK if you were trying to get massive RAM or what? You need windows 7 ultimate to go over 16 gigs (waste).
  5. Master Droid
    soulshot96's Avatar
    Member #
    173750
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    586
    Liked
    5 times
    Twitter
    soulshot96
    Phone
    GALAXY NEXUS LTE
    #15
    Huh I've never heard that? I have heard the 32bit version limits ram to 4 gigs, but nothing about any other version. Hmm, I would take the corsair stuff off, but I'm not sure if I'll even get the free sticks or if it will fit under the cooler. So I'm just gonna go with it.
    Last edited by soulshot96; 10-28-2012 at 11:07 PM.
  6. Droid Jedi
    lloydstrans's Avatar
    Member #
    236023
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,473
    Liked
    267 times
    Phone
    droid MAXX
    #16
    No ddrm5 ram?
  7. Master Droid
    soulshot96's Avatar
    Member #
    173750
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    586
    Liked
    5 times
    Twitter
    soulshot96
    Phone
    GALAXY NEXUS LTE
    #17
    DDRM5? Not sure what you mean by that. And I don't really don't see myself needing more than 16gb of ram and I can only see using that for one thing so I think I'll be fine with home premium.
  8. Droid Jedi
    lloydstrans's Avatar
    Member #
    236023
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,473
    Liked
    267 times
    Phone
    droid MAXX
    #18
    Professional also accommodates over 16 gigs
  9. Droid Jedi
    lloydstrans's Avatar
    Member #
    236023
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,473
    Liked
    267 times
    Phone
    droid MAXX
    #19
    Quote Originally Posted by soulshot96
    DDR5? Not sure what you mean by that. And I don't really don't see myself needing more than 16gb of ram and I can only see using that for one thing so I think I'll be fine with home premium.
    Ddr5 is faster for the gpu to "talk" to the CPU.
  10. Droid Jedi
    lloydstrans's Avatar
    Member #
    236023
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,473
    Liked
    267 times
    Phone
    droid MAXX
    #20
    Are you going to game with this?
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Gaming on the Lapdock 100
    By MightyT01 in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 7
    Last Post: 06-23-2012, 11:16 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 11-11-2011, 02:39 PM
  3. D3 Gaming?
    By Dmw017 in forum Motorola Droid 3
    Replies: 11
    Last Post: 08-09-2011, 11:12 PM
  4. Gaming?
    By sjones72751 in forum HTC Droid Incredible
    Replies: 8
    Last Post: 02-27-2011, 11:45 PM
  5. Replies: 14
    Last Post: 12-20-2010, 11:42 AM
Find us on Google+