DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Telus not registering to network

  1. Junior Droid
    landroid's Avatar
    Member #
    29935
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #1

    Telus not registering to network

    hey wise people!!

    I just got a Milestone Telus, cause it supposedly worked with 850 3g speeds, but i just get EDGE and not 3G, because supposedly it cant register to the network


    PS: I have it unlocked using it on Costa Rica with ICE

    Is there a way to make it register????
    or
    What am i doing wrong???

    PLEASE CAN U HELP ME


    THX A LOT!!!
    Last edited by landroid; 03-27-2010 at 04:20 PM. Reason: Incomplete message
  2.  
     
     
     
  3. Droid Newbie
    lopmaj's Avatar
    Member #
    119546
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Phone
    milestone mqv7 2.1
    #2
    I have the same problem- I can only connect with the GSM line at 850 and the download speed is unbearably slow. There is a milestone now being sold here in Costa Rica, but why does it work and mine doesn't (a mqv7 from Europe)?

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Telus Root?
    By ForBirdie22 in forum Motorola Milestone
    Replies: 5
    Last Post: 03-26-2010, 08:46 PM
  2. Telus Milestone Root?
    By chrisnoxid in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-14-2010, 07:53 PM
  3. MOTOROLA MILESTONE now available at TELUS
    By danDroid in forum Android News
    Replies: 12
    Last Post: 02-24-2010, 05:33 PM
  4. Registering the droid with Motorola
    By askjensen in forum Android General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 02-21-2010, 05:27 PM
  5. Telus Milestone in the Flesh!!!
    By Source3000 in forum Motorola Milestone
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2010, 10:05 PM

Search tags for this page

galaxy s3 telus says not registered on network
,
motorola milestone not registered on network
,
not registered on network telus
,
phone not registering to telus network
,
samsung telus phone to says not registered on network
,
telus costa rica
,
telus mobility not registered on network
,

telus not registered on network

,
telus phone says its no registered on a net work
,
telus phone says not registered on network
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+