DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: 3G isn't working

  1. Junior Droid
    fognlx's Avatar
    Member #
    50922
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Phone
    Droid by Moto
    #1

    3G isn't working

    So i got a new droid today from Asurion, i opened it up turned it on, activated my number, and then immediately rooted it and put CM mod 6.1RC4 on it but when i went to add my gmail account it said it had an error connecting to the servers. So I wiped everything and did it again, but got the same problem. I had this problem before with my old phone when i first flashed CM6.1RC4 so i flashed CM6.0 and finally got it to sync my gmail account. then i noticed that there was no 3G symbol in the notifcation bar, and when i tried to use the browser, it couldn't connect to webpages. I added the toggle for 2G/3G to the power bar widget, but it's stuck on 2G, when i press it, it doesn't switch to 3G. Does anyone have any idea what i can do to fix this?
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    Sub~Zero's Avatar
    Member #
    117487
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    18
    Phone
    Droid
    #2
    Try dialing *228 and select option 2
  4. Junior Droid
    fognlx's Avatar
    Member #
    50922
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Phone
    Droid by Moto
    #3
    i tried that, didn't work.
  5. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #4
    Tried toggling airplane mode?

    DroidForums junkie!
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  6. Junior Droid
    fognlx's Avatar
    Member #
    50922
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Phone
    Droid by Moto
    #5
    yeah, i tried that too =/
  7. Droid
    mmcompute's Avatar
    Member #
    18913
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    76
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    I had that problem once and ended up having to swap out the phone. It was under warranty at the time.
  8. Droid Newbie
    justant29's Avatar
    Member #
    144667
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Phone
    Motorola droid A855
    #7
    If your with verizon wireless activate an older droid if none dummy esn # 13800000500. Once the one the 3g isn't working is deactivated.reactivate by *228 opt 1 .let me know
  9. What iDoesn't
    Droid DOES!!'s Avatar
    Member #
    77093
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6,335
    Liked
    47 times
    Phone
    Rezound and Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #8
    You think the problem is in the activation?

    Quote Originally Posted by justant29 View Post
    If your with verizon wireless activate an older droid if none dummy esn # 13800000500. Once the one the 3g isn't working is deactivated.reactivate by *228 opt 1 .let me know


    DroidForums junkie!
    "If you think you know everything, you can't learn anything." -Robert Morris

    If you like my work or I have helped you out and you would like to help me keep the lights on, it is greatly appreciated!!
    http://bit.ly/ro3alQ
  10. Droid Newbie
    justant29's Avatar
    Member #
    144667
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Phone
    Motorola droid A855
    #9
    I've worked in a call center and had the same issue , spent an hour talking to tech support they couldnt figure it out .when i got another call i tried deactivating with the dummy esn then reactivating with the over the air activation by dialing *228 send option 1

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. BT not working on RC4?
    By droidkevlar in forum Koush
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2010, 08:31 AM
  2. 3G not working
    By dave.wanda in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 3
    Last Post: 11-07-2010, 10:44 PM
  3. Need help with LWP's not working
    By madspeed in forum Android Themes
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2010, 10:58 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2010, 04:15 PM
  5. GPS not working on BB7.4
    By mudpro69 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2010, 09:59 PM

Search tags for this page

3g on my phone isnt working
,

my 3g isn't working

,
my 3g isnt working on my droid
,
my phone isn't getting 3g
,
what to do if 3g isn't working
,
why doesn't my 3g work
,

why isn't my 3g working

,

why isnt my 3g working

,

why isnt my phone connecting to 3g

,

why isnt my phone getting 3g

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+