DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 3 of 18 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 174

Thread: Screenshots of your NON-ROOTED Droid home screens!

  1. Master Droid
    Big Cam's Avatar
    Member #
    2990
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Fargo, ND
    Posts
    920
    Liked
    2 times
    Phone
    VZW Galaxy Nexus: Sourcerized
    #21
    If you aren't rooted, how do you take screen shots?
    Samsung Galaxy Nexus
    ROM: Team Sourcery!

  2. Droid
    gwlaw99's Avatar
    Member #
    5206
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    63
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #22
    Quote Originally Posted by Big Cam View Post
    If you aren't rooted, how do you take screen shots?
    I am rooted, but my homescreen does not require root. dxtop can take screenshots though.
  3. Master Droid
    r314bd's Avatar
    Member #
    32744
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    866
    Liked
    55 times
    Phone
    Droid 4
    #23
    Quote Originally Posted by Big Cam View Post
    If you aren't rooted, how do you take screen shots?
    Pretty big hassle tbh...I followed this guide, which doesn't require root but still complicated

    Motorola Droid - How To Capture Screenshot | Mobile Technology Deals and Help
  4. cool username's Avatar
    Member #
    33896
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Where your C&H Sugar is made, CA.
    Posts
    54
    Phone
    Droid
    #24
    Quote Originally Posted by Big Cam View Post
    If you aren't rooted, how do you take screen shots?
    Its not hard at all like someone else said. Download home++ from the market. It let's you do screen shots with the camera button. After you download it go to preferences and enable it
    Sounds are the most beautiful of dreams.

  5. Senior Droid
    rawburt's Avatar
    Member #
    16257
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    243
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #25
    Quote Originally Posted by radioactive View Post
    What widget is the bar below You tube ? and what widgets are the ones for calender ?
    Audio manager and android agenda widget both free in the market

    Quote Originally Posted by SGMD1 View Post
    Quote Originally Posted by Big Cam View Post
    If you aren't rooted, how do you take screen shots?
    Pretty big hassle tbh...I followed this guide, which doesn't require root but still complicated

    Motorola Droid - How To Capture Screenshot | Mobile Technology Deals and Help
    I take my screen shots the same way, not hard at all. Once you have everything installed it only takes a couple minutes
  6. Droid
    Raeuber's Avatar
    Member #
    19762
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    82
    Phone
    Motorola Razr MAXX
    #26
    Oh no this thread is going stale already. Maybe there is not many non-rooted user left.
  7. Master Droid
    r314bd's Avatar
    Member #
    32744
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    866
    Liked
    55 times
    Phone
    Droid 4
    #27
    Quote Originally Posted by Raeuber View Post
    Oh no this thread is going stale already. Maybe there is not many non-rooted user left.
    Yeah, scratch me off the list lol...I rooted to get WiFi Tether
  8. Senior Droid
    MaxBobcat's Avatar
    Member #
    20162
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    120
    Phone
    Motorola Droid
    #28
  9. Premium Member
    Sam's Avatar
    Member #
    16
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    dirty dirty
    Posts
    3,471
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid
    Premium Member
    #29
    well that's an easy solution to the non-rooted screenshot problem.. two battery widgets?
    -Respect is rule #1
    -Email us at DroidForumPromo@gmail to become a Supporting Vendor.
    -Not around as often as I used to be... Still, feel free to PM me if there is anything I can help with!
  10. Senior Droid
    MaxBobcat's Avatar
    Member #
    20162
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    120
    Phone
    Motorola Droid
    #30
    I like my set up a lot. Very functional for everything I want.

    Only complaint is I wish I could have the option to add another screen.

    Really, how hard is that? Just in settings, allow the user to determine, 2,3,4,5 or whatever screens. I wonder why the developers didn't do this with the basic 2.0.

    hehe, yeah IDK why I decided to do 2 battery widgets...the one on the right screen is basically a place holder till I find some other apps or 2x1 widget I want to go there.
Page 3 of 18 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Different Home screens
    By woodyman in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2010, 03:55 PM
  2. More home screens?
    By andy123 in forum Android Applications
    Replies: 21
    Last Post: 02-13-2010, 09:34 PM
  3. Adding additional home screens to Moto Droid
    By thegadgetguroo in forum Android Applications
    Replies: 15
    Last Post: 12-29-2009, 12:52 AM
  4. Rooted Droid & Home++ Not Compatible
    By olletsocmit in forum Android General Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 12-26-2009, 11:14 PM
  5. how to add more home screens?
    By Xerozix in forum Android Hacks and Help
    Replies: 11
    Last Post: 12-25-2009, 11:46 PM

Search tags for this page

android home screen

,

animated gif

,

batman and captain america

,
batman captain america
,

captain america and batman

,

captain america wolverine

,

droid home screen

,
gif
,

rooted home screens

,

wolverine batman

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+