DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: droid to metro

  1. Droid Newbie
    ajw1275's Avatar
    Member #
    263549
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Phone
    samsung
    #1

    droid to metro

    If I take my droid and flash it to metro pcs will i still be able to use the internet and everything
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    WillisD's Avatar
    Member #
    130811
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    204
    Liked
    9 times
    Twitter
    WillisIVXX
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #2
    Yes you can
    Samsung Galaxy SIII
    LiquidSmooth v2.1
  4. Droid Newbie
    ajw1275's Avatar
    Member #
    263549
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Phone
    samsung
    #3
    do I have to take it to a metro store or can I do it myself
  5. Senior Droid
    WillisD's Avatar
    Member #
    130811
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    204
    Liked
    9 times
    Twitter
    WillisIVXX
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #4
    That I don't know, how'd it get flashed to metro?
    Samsung Galaxy SIII
    LiquidSmooth v2.1
  6. Senior Droid
    WillisD's Avatar
    Member #
    130811
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    204
    Liked
    9 times
    Twitter
    WillisIVXX
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #5
    You can do it yourself, or find a store that does it, I got this from googling, http://cdmagurus.com/archive/index.php/t-2866.html
    Samsung Galaxy SIII
    LiquidSmooth v2.1
  7. vey
    vey is offline
    Droid
    vey's Avatar
    Member #
    226156
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    96
    Liked
    2 times
    Phone
    HTC Incredible
    #6
    Bad news. Metro stores have pretty much stopped flashing phones or they will soon. They want you to buy one of theirs. Call around, but don't be surprised if they say no.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Droid To Metro PCS...
    By torkradio in forum Android Hacks and Help
    Replies: 99
    Last Post: 09-17-2011, 04:57 PM
  2. how do i flash my droid to metro?
    By daultine in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2011, 04:52 AM
  3. Droid 2 metro pcs or verizon
    By litodroid in forum Motorola Droid 2
    Replies: 5
    Last Post: 10-08-2010, 05:08 PM
  4. Can the Droid 2 be Flashed to metro pcs
    By Bloodyant101 in forum Motorola Droid 2 Development
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2010, 08:27 PM

Search tags for this page

can a droid razr work on metropcs

,

can i flash my droid razr to metro pcs

,

can i use droid 2 on metro pcs

,

can you flash a droid to metro pcs

,
droidbionicmetropcs
,

flash droid bionic to metro pcs

,

flash droid razr to metro pcs

,

metro droid

,

metro pcs droid razr

,
website to flash a droid to metro
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+