DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: switching between two Exchange accounts?

  1. Droid Newbie
    jwingstrom's Avatar
    Member #
    155010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Phone
    Droid Pro
    #1

    switching between two Exchange accounts?

    Anybody know how to switch quickly between 2 Exchange/ActiveSync accounts? It seems the only way to do this is to change the default account in the settings?? There has to be an easy way that I'm missing.
  2. Droid
    zenivzen's Avatar
    Member #
    187732
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    47
    Phone
    Droid Razr Maxx
    #2
    do you use touchdown?

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Exchange and POP3 Accounts Deleting Themselves
    By R_Andersen in forum Android Tech Support
    Replies: 14
    Last Post: 06-28-2011, 08:46 AM
  2. multiple exchange accounts
    By chartle in forum HTC Droid Incredible
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2010, 02:43 PM
  3. Switching gmail accounts
    By swaks16 in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2010, 08:18 PM
  4. Market syncing/switching on multiple accounts
    By MAzing87 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-2009, 11:55 AM

Search tags for this page

android multiple activesync

,

android multiple exchange accounts

,
droid 3 multiple exchange accounts
,

droid bionic multiple exchange accounts

,

droid multiple exchange accounts

,
droid razr multiple exchange accounts
,

htc incredible multiple exchange accounts

,

multiple activesync accounts android

,
multiple exchange accounts droid razr
,
two exchange accounts on droid
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+