DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: still at 1.0ghz

  1. Droid
    Nezdude87's Avatar
    Member #
    196165
    Join Date
    May 2011
    Posts
    65
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #1

    still at 1.0ghz

    i read the ics update was supposed to clock the cpu at 1.2ghz. i used android system info and cpu spy and both show 1.0ghz as the max. i've seen on random posts while googling that some people didn't get bumped up to 1.2 during the leaks (i previously had 232 and was still at 1.0), and some people did. 200mhz isn't THAT big of a deal, i know, i'm just curious as to why some phones get bumped up and some don't.
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    jgiannettict's Avatar
    Member #
    101662
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    31
    Liked
    1 times
    Phone
    Motorola Droid Bionic 4G LTE
    #2
    some phones have different proccessors mine is clocked at 1.2....
  4. Droid Ninja
    sargentmajord's Avatar
    Member #
    238495
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2,195
    Liked
    133 times
    Phone
    Droid 4/ Bionic/ RAZR/ Droid
    #3
    If ur processor failed the update bench test u will not get the bump if u want to of Google tweakerz OC

    Sent from my 2.106 ghz quadrant score 5680 .247 Droid Bionic using Droid Forums
  5. Droid Ninja
    Speeding Wheels's Avatar
    Member #
    18409
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Detroit - in da burbs!
    Posts
    1,557
    Liked
    81 times
    Twitter
    MJZ2112
    Phone
    MotoX baby!
    #4
    Mine is stuck at 1.0Ghz as well.
    No biggie.. the thing is working great thus far
    You know how that rabbit feels
    Going under your Speeding Wheels
    Bright images flashing by
    Like windshields towards a fly...
  6. Droid
    Nezdude87's Avatar
    Member #
    196165
    Join Date
    May 2011
    Posts
    65
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #5
    Quote Originally Posted by sargentmajord
    If ur processor failed the update bench test u will not get the bump if u want to of Google tweakerz OC

    Sent from my 2.106 ghz quadrant score 5680 .247 Droid Bionic using Droid Forums
    ICS runs great right now at 1.0ghz. I was watching the activity of the cores in system panel lite, and it runs WAY more efficiently than GB. On GB, it seemed to mainly use one core, only having the other show usage under heavy load.

    However, i still want to overclock, so I'm gonna look into it some more.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Droid X Overclocked to 2.0GHZ!
    By barski in forum Droid X Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 10-23-2010, 12:32 PM
  2. overclock above 1.0ghz app
    By Trionalaw in forum Android Hacks and Help
    Replies: 15
    Last Post: 08-02-2010, 09:55 AM
  3. ULV 1.0ghz and bb v0.3
    By K20Z1TypeS in forum ChevyNo1
    Replies: 8
    Last Post: 06-29-2010, 01:56 PM
  4. beastless bug v1.1 1.0ghz HELP
    By turtle636 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2010, 05:30 PM
  5. bugless beast v1.1 at 1.0ghz HELP
    By turtle636 in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2010, 04:51 PM

Search tags for this page

bionic 1.2ghz
,
bionic 1.2ghz benchmark
,
bionic not going to 1.2 ghz
,
cpu overclock for bionic
,
driod bionic ics high load
,

droid bionic 1.2 ghz

,
droid bionic 1.2ghz
,

droid bionic didn't 1.2ghz clock is update

,
droid bionic processor didn't go to 1.2 ghz with ics update
,
getting bionic to 1.2
,
how do i know if my droid bionic bumped up in speed
,
ics bionic still at 1 ghz
,
is my bionic 1 or 1.2
,
overclocking the bionic's processors from 1.0 ghz to 1.2 ghz
,
speed up bionic to 1.2
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+