DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Got a "new" phone and have a ? After switching

  1. Junior Droid
    92DakotaHD's Avatar
    Member #
    223074
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Phone
    Droid 2
    #1

    Got a "new" phone and have a ? After switching

    Keys were coming off so got a new phone. Transferred apps to SD card for swap and because they were free didn't transfer. But now curious if they were are taking up space on the card? I've already redownloaded so not sure if info I see is new/old..

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Lost "droid" when switching from basic Droid2
    By missak5 in forum Droid 2 Tech Issues
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2011, 09:53 AM
  2. Another "switching baseband" question
    By bodean in forum Android Roms
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2010, 04:52 PM
  3. Changing contacts from "phone" to "Google"?
    By Bob Dammit in forum HTC Droid Eris
    Replies: 26
    Last Post: 05-07-2010, 11:09 AM
  4. Dialing phone number in "from" or "subject" line of email
    By alazzaro in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2010, 09:10 AM
  5. Dialing phone number in "from" or "subject" line of an emai
    By alazzaro in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2010, 09:08 AM

Search tags for this page

droid x2 switching new phone

,

switching new android phone

,

switching to new droid

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+