DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 8 of 8

Thread: Social Networking: Stock App default image question

  1. Junior Droid
    LovelySakura247's Avatar
    Member #
    212764
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    East Coast ~ USA
    Posts
    17
    Phone
    Droid2 GLOBAL
    #1

    Social Networking: Stock App default image question

    A little problem to solve if you're having a boring Sunday ^_^

    I changed my profile picture to be the same image on Facebook, Twitter, and LinkedIn. But instead, the widget shows 3 completely different pics I have used before. On the actual site, they are the correct image. Any idea why it's messed up?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    I my chibi art
  2. Master Droid
    Byakushiki's Avatar
    Member #
    199231
    Join Date
    May 2011
    Location
    Usea
    Posts
    864
    Liked
    7 times
    Phone
    Galaxy Nexus 32GB
    #2
    Wipe cache and then reload the widgets. Social networking apps/widgets have a odd tendency to just not refresh sometimes, and just load from cache instead.

    Sent from my cyanoblurred D2G
  3. Junior Droid
    LovelySakura247's Avatar
    Member #
    212764
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    East Coast ~ USA
    Posts
    17
    Phone
    Droid2 GLOBAL
    #3
    Quote Originally Posted by Byakushiki View Post
    Wipe cache and then reload the widgets. Social networking apps/widgets have a odd tendency to just not refresh sometimes, and just load from cache instead.

    Sent from my cyanoblurred D2G
    How would I go about doing that? ^_^;;

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    I my chibi art
  4. Master Droid
    Byakushiki's Avatar
    Member #
    199231
    Join Date
    May 2011
    Location
    Usea
    Posts
    864
    Liked
    7 times
    Phone
    Galaxy Nexus 32GB
    #4
    Go into settings, applications, then manage applications. Go to the "all tab" and find the apps, tap on them, hit clear cache.

    Sent from my cyanoblurred D2G
  5. Junior Droid
    LovelySakura247's Avatar
    Member #
    212764
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    East Coast ~ USA
    Posts
    17
    Phone
    Droid2 GLOBAL
    #5
    Quote Originally Posted by Byakushiki View Post
    Go into settings, applications, then manage applications. Go to the "all tab" and find the apps, tap on them, hit clear cache.

    Sent from my cyanoblurred D2G
    The cache was at 0.00 what about clearing the data?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    I my chibi art
  6. Master Droid
    Byakushiki's Avatar
    Member #
    199231
    Join Date
    May 2011
    Location
    Usea
    Posts
    864
    Liked
    7 times
    Phone
    Galaxy Nexus 32GB
    #6
    Just reload the widget then, it should pull the most recent image. By reload, I mean just remove it from homescreen, force stop the app it's related to, then add again.
    Edit: actually, if it's blur, then it might just be it being slow. Most of us here don't really use its features, rather being on aosp roms because of how slow and buggy it is.

    Sent from my cyanoblurred D2G
    Last edited by Byakushiki; 07-24-2011 at 07:58 PM.
  7. Junior Droid
    LovelySakura247's Avatar
    Member #
    212764
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    East Coast ~ USA
    Posts
    17
    Phone
    Droid2 GLOBAL
    #7
    Quote Originally Posted by Byakushiki View Post
    Just reload the widget then, it should pull the most recent image. By reload, I mean just remove it from homescreen, force stop the app it's related to, then add again.
    Edit: actually, if it's blur, then it might just be it being slow. Most of us here don't really use its features, rather being on aosp roms because of how slow and buggy it is.

    Sent from my cyanoblurred D2G
    Found the problem ^_^

    When I add the account (twitter, linkedin, etc) it asks where I want my default images from. I chose the FB one as the default, linked all my different contacts under myself, and it now has the same image for all three

    I appreciate your help ^///^

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    I my chibi art
  8. Master Droid
    Byakushiki's Avatar
    Member #
    199231
    Join Date
    May 2011
    Location
    Usea
    Posts
    864
    Liked
    7 times
    Phone
    Galaxy Nexus 32GB
    #8
    Not a problem, though I never knew blur had a feature like that

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Social Networking service
    By kioshi in forum Motorola Droid 2
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2011, 09:58 PM
  2. Social Networking App
    By Thorax3 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2011, 03:23 PM
  3. Motorola social networking widget question
    By amayinat in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2011, 06:42 PM
  4. cannot set social networking widget
    By bigfootjumpsuit in forum Droid 2 Roms
    Replies: 4
    Last Post: 01-21-2011, 05:17 PM
  5. Social Networking Broken?
    By cellu1 in forum Motorola Droid 2
    Replies: 7
    Last Post: 01-05-2011, 10:33 AM

Search tags for this page

byakushiki

,

droid 2 global social networking app issues

,
droid bionic remove social networking apps
,
droid bionic social networking problem
,

how do i clear social networking data on droid 2

,
how to delete social networking on droid 2?
,
how to setup droid3 social networking application
,

motorola social location app

,

remove social media droid 2 global

,
root uninstaller bionic social location
,

social networking bionic clear cache

,
social networming stock app
,

stock apk for droidx2 social networking widget

,
stop social location on android
,
uninstall social networking in droid 2 global
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+