DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Droid 2 Global No 3G--Fix?

  1. Junior Droid
    sailorman28's Avatar
    Member #
    177420
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Phone
    droid 2 global
    #1

    Droid 2 Global No 3G--Fix?

    Hi,

    I do need a quick bit of advice. I have the stock software on my D2G and no longer have 3G service...just 2G. I believe it is stuck in USA BAND. Do you recommend that I update the PRL or the Baseband? If so, do you have an update.zip file for those? I am assuming there is some way to force a EURO BAND on this D2G....I am traveling abroad now so I do not have access to Verizon's *228 feature so a manual PRL update may be necessary. I am a little lost so any help you can give me is greatly appreciated.

    Thanks
  2. Droid Ninja
    kptphalkon's Avatar
    Member #
    155133
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,389
    Liked
    14 times
    Phone
    Droid 2 Global
    #2
    You need to have the sim unlocked by verizon first. Have you had the contract for more than 60 days? Also their overseas rates are HORRIBLE. I would recommend finding a plan through another carrier or just picking up a european phone
  3. Junior Droid
    sailorman28's Avatar
    Member #
    177420
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Phone
    droid 2 global
    #3
    Quote Originally Posted by kptphalkon View Post
    You need to have the sim unlocked by verizon first. Have you had the contract for more than 60 days? Also their overseas rates are HORRIBLE. I would recommend finding a plan through another carrier or just picking up a european phone


    it doesnt need to be unlocked as I have the global unlimited plan on verizon. i have been able to use the 3G/H here before just it went away because the phone decided to lock onto USA BAND. I spoke to verizon and they have no idea what to do. Any advice?
  4. Droid Newbie
    harikv's Avatar
    Member #
    193827
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    3
    Phone
    Droid 2 Global
    #4
    Similar problem here.
    I am already in India and using D2G(unlocked & rooted). I was able to connect to 3G (H) till yesterday. But I accidentally selected the USA Band. I had to do a factory data reset to be able to connect back to the network here. But still not connecting back to 3G. Any fix for this? Would a baseband update help?
  5. Droid Newbie
    harikv's Avatar
    Member #
    193827
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    3
    Phone
    Droid 2 Global
    #5
    Quote Originally Posted by harikv View Post
    Similar problem here.
    I am already in India and using D2G(unlocked & rooted). I was able to connect to 3G (H) till yesterday. But I accidentally selected the USA Band. I had to do a factory data reset to be able to connect back to the network here. But still not connecting back to 3G. Any fix for this? Would a baseband update help?
    Finally fixed it. I did SBF to the 2.4.330 version and it is working fine now including 3G.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Anyone own the Droid 2 Global?
    By pattikate in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 20
    Last Post: 02-23-2011, 09:46 AM
  2. droid 2 global global mode vs. cdma
    By dphelps1 in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 5
    Last Post: 01-20-2011, 09:07 AM
  3. Droid 2 Global
    By skays in forum Motorola Droid 2
    Replies: 5
    Last Post: 01-15-2011, 04:50 AM
  4. New Droid 2 global
    By gedlaw in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2010, 12:51 PM
  5. Droid 2 Global
    By dipsetdiplomat in forum cvpcs
    Replies: 5
    Last Post: 11-23-2010, 06:56 AM

Search tags for this page

droid 2 global 3g fix
,

droid 2 global 3g not working

,

droid 2 global band unlock

,

droid 2 global no 3g

,
droid 2 global no 3g connection
,
droid 2 global no service
,

droid 2 no service fix

,
droid global no 3g
,
no 3g droid 2 global
,
no 3g on droid 2 global
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+