DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Do I need a data plan to get online?

  1. Droid Newbie
    Lord Cohliani's Avatar
    Member #
    88566
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Over the hills and far away...
    Posts
    3
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Do I need a data plan to get online?

    I plan on getting this phone soon and I'm curious as to whether or not I can simply use my home wifi network to get online.

    Thanks, in advance.
    Last edited by Lord Cohliani; 07-15-2010 at 12:25 PM.
    There's nothing better then a drunken Russian singing Italian opera.
  2. Senior Droid
    gocflamedragon's Avatar
    Member #
    26080
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KY, Usa
    Posts
    148
    Phone
    Motrola droid - BlazingRom 0.3
    #2
    All verizon smaprtphones require a $30 unlimited data plan without it you will not be allowed to activate it on your account. If you buy it offline and activate it yourself the data plan will automatically be added to the phone. As a side note all verizon wireless "multimedia phones" basically anything that isnt a basic flip phone now require a $10 data plan as well.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Do I need a Data plan for GPS
    By RacecarBMW in forum Android General Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 04-19-2010, 07:45 AM
  2. Data PLAN
    By jerryjans11 in forum Motorola Droid
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2010, 07:37 PM
  3. Data plan help
    By Xemnova in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2010, 02:08 PM
  4. Is the Verizon txt plan part of the data plan?
    By miltk in forum Android General Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 01-19-2010, 04:11 PM
  5. What Data Plan are you getting?
    By dean.collins in forum Android General Discussions
    Replies: 24
    Last Post: 12-20-2009, 06:07 AM

Search tags for this page

do i need a data plan

,
do you have to have a data plan with a droid
,
does the motorola devour need a data plan
,
how big of a data package do i need
,

how big of a data plan do i need

,
how large of a data plan do i need
,
motorola devour data plan required
,

motorola devour without data plan

,
what kind of data plan do i need
,

why do you need a data plan

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+