DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Liberty GB to Liberty 2.0.1

  1. Master Droid
    cjriddle22's Avatar
    Member #
    101304
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    the Ville
    Posts
    475
    Liked
    2 times
    Phone
    Galaxy Nexus / Droid X
    #1

    Liberty GB to Liberty 2.0.1

    Ok so I'm thinking of giving Liberty GB a test run. If I install Liberty GB, how do I get back to Liberty 2.0.1? Can I just restore a backup or do I have to SBF to .340 then flash a backup (or if I make it that far, I could just reflash Liberty...)? Sorry if it has already been answered, but I didn't see where anyone had answered this question directly.

    Note*

    I have not installed any version of GB to date, been on Liberty since 1.0, 1.5, 2.0, and now 2.0.1. Anything unusual I should be aware of (i.e. bootstrap for D2, does titanium backup work with GB)?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    mcp770's Avatar
    Member #
    140110
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Nashville
    Posts
    596
    Phone
    Droid X
    #2
    Quote Originally Posted by cjriddle22 View Post
    Ok so I'm thinking of giving Liberty GB a test run. If I install Liberty GB, how do I get back to Liberty 2.0.1? Can I just restore a backup or do I have to SBF to .340 then flash a backup (or if I make it that far, I could just reflash Liberty...)? Sorry if it has already been answered, but I didn't see where anyone had answered this question directly.

    Note*

    I have not installed any version of GB to date, been on Liberty since 1.0, 1.5, 2.0, and now 2.0.1. Anything unusual I should be aware of (i.e. bootstrap for D2, does titanium backup work with GB)?
    You will have no issues installing GB from froyo liberty but make sure to wipe data, cache, and dalvik cache prior to the install and you will be perfect and glad you installed GB. Night and day better than froyo. As for reverting back to froyo liberty after you will have to sbf back to stock .340, reroot, and then restore your nandroid. A froyo nandroid backup can not be restored while on GB.

    You may "appear" to bootloop on first liberty GB boot but be patient and after a minute or less it will boot.

    You do need to use D2Bootstrap OR you can use DXBootstrap with USB debugging unchecked only.

    Also be sure to wipe data, cache, and dalvik cache prior to the GB upgrade to have a clean install.

    Titanium works just fine with GB although I would only selectively restore data to user apps...nothing system to avoid conflicts.
    Last edited by mcp770; 04-21-2011 at 11:19 PM.
    Droid X - Deodexed, Liguid Gingerbread 2.3, QuickClock Advanced balanced. Go Launcher and SwiftKey. Handcent SMS.
  4. Master Droid
    cjriddle22's Avatar
    Member #
    101304
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    the Ville
    Posts
    475
    Liked
    2 times
    Phone
    Galaxy Nexus / Droid X
    #3
    Quote Originally Posted by mcp770 View Post
    Quote Originally Posted by cjriddle22 View Post
    Ok so I'm thinking of giving Liberty GB a test run. If I install Liberty GB, how do I get back to Liberty 2.0.1? Can I just restore a backup or do I have to SBF to .340 then flash a backup (or if I make it that far, I could just reflash Liberty...)? Sorry if it has already been answered, but I didn't see where anyone had answered this question directly.

    Note*

    I have not installed any version of GB to date, been on Liberty since 1.0, 1.5, 2.0, and now 2.0.1. Anything unusual I should be aware of (i.e. bootstrap for D2, does titanium backup work with GB)?
    You will have no issues installing GB from froyo liberty but make sure to wipe data, cache, and dalvik cache prior to the install and you will be perfect and glad you installed GB. Night and day better than froyo. As for reverting back to froyo liberty after you will have to sbf back to stock .340, reroot, and then restore your nandroid. A froyo nandroid backup can not be restored while on GB.

    You may "appear" to bootloop on first liberty GB boot but be patient and after a minute or less it will boot.

    You do need to use D2Bootstrap OR you can use DXBootstrap with USB debugging unchecked only.

    Also be sure to wipe data, cache, and dalvik cache prior to the GB upgrade to have a clean install.

    Titanium works just fine with GB although I would only selectively restore data to user apps...nothing system to avoid conflicts.
    Thanks for the tips. Looking forward to Liberty GB. Yeah I restored my system once when going from blur to non blur rom, it was not good.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Liberty 2.0 - "liberty settings" not working
    By cyrisnooborn in forum Liberty ROM DX
    Replies: 10
    Last Post: 04-18-2011, 10:32 AM
  2. LIBERTY ROM Q's
    By ThaiBoy02 in forum Droid X Roms
    Replies: 11
    Last Post: 04-02-2011, 11:28 PM
  3. Liberty 1 themes on Liberty 1.5
    By only126db in forum Liberty ROM D2
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2011, 05:40 AM
  4. Liberty
    By brashemus in forum Android Roms
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2011, 08:58 PM
  5. New Theme for Liberty 1.0! Dark Liberty by AKAlias
    By Akalias01 in forum Droid X Themes
    Replies: 7
    Last Post: 01-27-2011, 06:59 PM

Search tags for this page

does liberty 2.0.1 run on froyo
,
downgrade from liberty gb to froyo
,
downgrade to liberty 2.0.1
,
flash+to+340+dead+gb liberty
,
how to go from liberty 1.5 to 2.01
,

liberty 2.0.1

,
liberty 2.0.1 to gb
,
liberty 2.0.1 to liberty gb
,
liberty gb sbf to .340
,
liberty gb to froyo
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+