DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: RealHDMI

  1. Junior Droid
    D3fault121's Avatar
    Member #
    116195
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    29
    Phone
    Droid
    #1

    RealHDMI

    Has anyone been able to get this app to work with this rom? I have had problems getting it to detect the tv. Any fixes or work arounds would be nice.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
    Droid X
    Rooted - Liberty 1.5/Apex 1.4
    1.1 Ghz ULV

    Retired D1
    UD Extreme 2.0.0
    Chevyno1 ulv1.2GHz kernel @ 1.2/400
    C_01.43.01P baseband
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    VZ4G3NT's Avatar
    Member #
    156543
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    30
    Phone
    DX .340
    #2
    Ya make sure the tv is on the right input.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  4. Junior Droid
    D3fault121's Avatar
    Member #
    116195
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    29
    Phone
    Droid
    #3
    Yea it is and detect lights up but when pressed it never switches over to on.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
    Droid X
    Rooted - Liberty 1.5/Apex 1.4
    1.1 Ghz ULV

    Retired D1
    UD Extreme 2.0.0
    Chevyno1 ulv1.2GHz kernel @ 1.2/400
    C_01.43.01P baseband
  5. Droid
    VZ4G3NT's Avatar
    Member #
    156543
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    30
    Phone
    DX .340
    #4
    Mine works fine on stock. Try a diff hdmi port? Good luck.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  6. Droid
    SkeetSkeet's Avatar
    Member #
    73317
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chicago
    Posts
    41
    Phone
    Droid
    #5
    I dont think that it will work, because it uses some blur apps (which are not in this rom). I dont think that any blurless roms will work with hdmi output
  7. Droid
    dvader's Avatar
    Member #
    92495
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    89
    Phone
    Motorola Droid X
    #6
    do we know which blur apps it needs? or parts of blur, it would be nice to restore that functionality.
    I'm all for a blur-less rom, but i don't want my phone to be less functional as a result.
  8. Senior Droid
    dirtyfingers's Avatar
    Member #
    150570
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    210
    Liked
    2 times
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #7
    Skeet is right it will not work with this rom. The HDMI port on your phone is basically useless with this rom, but IMO the other features of this rom greatly outweigh that. If you really need to use the app you will have to go back to stock or another rom that supports that such as Apex.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  9. Junior Droid
    Ch0ppy35's Avatar
    Member #
    163637
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Phone
    DroidX
    #8
    Just make a backup of your current setup, then restore to stock to use hdmi like I do then restore back, its quick

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  10. Junior Droid
    D3fault121's Avatar
    Member #
    116195
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    29
    Phone
    Droid
    #9
    Quote Originally Posted by Ch0ppy35 View Post
    Just make a backup of your current setup, then restore to stock to use hdmi like I do then restore back, its quick

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
    Thats what I decided to do. I have several different home screen setups that I like to switch up between (stock, apex, and now liberty). It would be nice if they added support for HDMI and DLNA in the add on section with liberty 1.5 so those of us who want that little bit of blur can access it.
    Droid X
    Rooted - Liberty 1.5/Apex 1.4
    1.1 Ghz ULV

    Retired D1
    UD Extreme 2.0.0
    Chevyno1 ulv1.2GHz kernel @ 1.2/400
    C_01.43.01P baseband
  11. Junior Droid
    Ch0ppy35's Avatar
    Member #
    163637
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Phone
    DroidX
    #10
    Quote Originally Posted by D3fault121 View Post
    Quote Originally Posted by Ch0ppy35 View Post
    Just make a backup of your current setup, then restore to stock to use hdmi like I do then restore back, its quick

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
    Thats what I decided to do. I have several different home screen setups that I like to switch up between (stock, apex, and now liberty). It would be nice if they added support for HDMI and DLNA in the add on section with liberty 1.5 so those of us who want that little bit of blur can access it.
    If 1.5 has dlna and hdmi support, it'll be perfect

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

atrix real hdmi
,
atrix wobt recognize hdmi
,

atrix wont recognize hdmi

,
do i have to root my droid x to use real hdmi
,
droid charge stopped recognizing hdmi
,
droid x hdmi cable is not connected
,
real hdmi doesnt detect tv droid x
,

real hdmi for atrix

,

real hdmi wont detect

,
tv won't recognize motorola droid x hdmi
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+