DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Swype not working

  1. Droid
    chessnut's Avatar
    Member #
    160023
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    34
    Phone
    droid x
    #1

    Swype not working

    Swype not working in liberty, help

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    webb34's Avatar
    Member #
    158896
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    19
    Phone
    Droid X
    #2
    Have you checked your settings? I don't run liberty but when I switched to ApeX I had to reselect swype as my keyboard.
  4. Senior Droid
    Boblank's Avatar
    Member #
    127682
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    117
    Phone
    droid x
    #3
    Quote Originally Posted by chessnut View Post
    Swype not working in liberty, help

    Sent from my DROIDX using DroidForums App

    It should work just fine, it does for me. Can you give a little more info on the issue? Is it force closing? Just isnt there? It would be hard for anyone to help you with the information your provided.....
  5. Junior Droid
    tjshorty15's Avatar
    Member #
    118670
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Phone
    Droid X
    #4
    Swype isn't working for me either. The option isn't in the language & keyboard section. I can choose to use the gingerbread keyboard, but not swype. Thank you!
  6. Rescue Squad
    spaz33g's Avatar
    Member #
    113637
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    orange county, ca
    Posts
    6,388
    Phone
    Galaxy Nexus, T-bolt, Droid 2
    #5
    You might try flashing liberty again without a wipe. Becomes troublesome if you're running a theme though.

    tappin and a talkin
  7. Junior Droid
    tjshorty15's Avatar
    Member #
    118670
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Phone
    Droid X
    #6
    Just found this post and I was able to get it to work:

    Bugs #25
  8. Rescue Squad
    spaz33g's Avatar
    Member #
    113637
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    orange county, ca
    Posts
    6,388
    Phone
    Galaxy Nexus, T-bolt, Droid 2
    #7
    Quote Originally Posted by tjshorty15 View Post
    Just found this post and I was able to get it to work:

    Bugs #25
    That looks easier lol

    tappin and a talkin
  9. Droid
    chessnut's Avatar
    Member #
    160023
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    34
    Phone
    droid x
    #8
    Thanks tshorty, for those who have the same problem.just go to the keyboard, however which way, long hold the 123 button then just select input.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  10. Droid Ninja
    cpjr's Avatar
    Member #
    17607
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,598
    Phone
    HTC ThunderBolt
    #9
    Or just long press in any text box.
    HTC THUNDERBOLT Rooted / Perfect Storm 1.2 ROM / Overclocked @ 1.80GHZ

    Evolution : Droid 1 - Incredible - Droid X - Thunderbolt
  11. Droid Ninja
    BodyBagz's Avatar
    Member #
    113220
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    North Alabama
    Posts
    1,200
    Liked
    15 times
    Twitter
    @Body_Bagz
    Phone
    Motorola Droid Razr
    #10
    Glad I saw this thread...saved me the trouble of asking the same question...I cant type worth a crap anymore thanks to Swype....


    Bagz Droid Razr, Most Nearly Bone Stock
    ...Rooted...ROM`d too many times to list...and still kicking iPhones in the @$$ on a daily basis....


Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Swype not working- help
    By Goofy Yno in forum Android Applications
    Replies: 19
    Last Post: 10-08-2012, 08:33 AM
  2. Swype not working...
    By MNull in forum Bugless
    Replies: 13
    Last Post: 01-27-2011, 12:43 AM
  3. Swype not working
    By alm0614 in forum Android Applications
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2010, 12:46 AM
  4. Swype Not Working?
    By xxnonamexx in forum Android Applications
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2010, 05:35 PM
  5. Swype not working....
    By BlumpkinsFasho in forum HTC Droid Eris
    Replies: 4
    Last Post: 04-07-2010, 09:26 AM

Search tags for this page

liberty gingerbread application swype has stopped
,

my swype isn't working

,
my swype keyboard stopped working
,

swype keyboard not working

,

swype not working

,
swype not working after gingerbread
,
swype not working liberty
,

swype not working on gingerbread

,
swype not working on vanilla gingerbread
,
swype stopped working
,
swype stops working on charge
,
why is my keyboard not working with liberty rom
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+