DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: How do I enable data roaming?

  1. Senior Droid
    gabeevans88's Avatar
    Member #
    14043
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    La Crosse, WI
    Posts
    101
    Twitter
    gabeevans88
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #1

    How do I enable data roaming?

    Any way to enable data roaming on this rom? If there is nothing built in is there an app that can do it? Its not under wireless & networks & Its the only thing holding me back. thanks in advance.

    Sent from my DROID3
  2.  
     
     
     
  3. Droid Newbie
    crashercarlton's Avatar
    Member #
    232013
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    Phone
    Droid Bionic
    #2
    i'm on the bionic with Liberty 3 and in the same boat...nobody is listenting because they don't roam...they don't understand what a detriment liberty 3 is to us...i dropped liberty 3 because of this unless they fix this
  4. Droid
    rustydog's Avatar
    Member #
    50984
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    SW Pa / Avon Park, Fl in winter
    Posts
    79
    Liked
    16 times
    Phone
    Note 3,Gear, Razr Maxx, Charge
    #3
    On my Samsung Charge data roaming is under "moble Networks"
    Last edited by rustydog; 11-12-2011 at 04:46 PM.
  5. Droid
    bgarlock's Avatar
    Member #
    234173
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    35
    Phone
    DROID3
    #4
    Here's a build.prop hack to turn on data roaming on liberty:

    http://rootzwiki.com/index.php?/topi...In-Liberty-Rom
    Turn Data Roaming On In Liberty Rom



    Sent from my DROID3 using Tapatalk
  6. Junior Droid
    kenc3dan's Avatar
    Member #
    50027
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    19
    Phone
    HTC Rezound
    #5

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by crashercarlton View Post
    i'm on the bionic with Liberty 3 and in the same boat...nobody is listenting because they don't roam...they don't understand what a detriment liberty 3 is to us...i dropped liberty 3 because of this unless they fix this
    Yeah, I'm in the same boat. Without that Blur Battery and Data Manager there is just no way to get 3G working on my Droid X with Liberty 3 2.0. Data roaming is also unreachable.
    Please, Liberty devs, add the ability to toggle 3G and roaming ala Blur. I can use it otherwise.
  7. Droid
    flemdroid's Avatar
    Member #
    126965
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    31
    Phone
    A855
    #6
    you gotta edit the build file.... i tested liberty overseas and couldnt use for data liberty is my fav but no bueno if no data
  8. Junior Droid
    kenc3dan's Avatar
    Member #
    50027
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    19
    Phone
    HTC Rezound
    #7

    Lightbulb SOLUTION No 3G on Droid X Liberty 3 2.0 Problem

    Still don't know the cause but within weeks of a successful move to Liberty 3 2.0 my Droid X totally lost all 3G. I used Widgetsoid to turn mobile networking back on. Nothing else worked. Reflashed, airplane mode, pull battery, you name it, nothing would turn 3G back on until Widgetsoid. It gives you more nuanced control over 3G and that's all it took.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Data roaming
    By jakegsxr11 in forum Droid Bionic Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2011, 08:05 AM
  2. Phone reboots while trying to *228 and enable global roaming
    By Kgoerz in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 13
    Last Post: 05-22-2011, 01:17 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 01-16-2011, 08:36 AM
  4. Data Roaming??
    By pilot25 in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2010, 07:49 PM
  5. Data Roaming
    By jasonty in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2010, 05:20 AM

Search tags for this page

android enable data roaming

,

droid 3 data roaming

,

droid x2 data roaming

,
enable data roaming android
,
galaxy s3 android turn on roaming
,
how to enable data roaming on android
,
how to enable roaming on android
,

how to turn on roaming on android

,
how to turn on roaming on droid x
,
turn on roaming android
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+