DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: How do you take screenshots?

  1. Senior Droid
    SWFLDroid's Avatar
    Member #
    204591
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    234
    Phone
    Droid 2
    #1

    How do you take screenshots?

    Running Lib GB V0.8, wondering how to take screenshots?
  2. RS/Moderator
    Abe21599's Avatar
    Member #
    18400
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    6,337
    Liked
    71 times
    Phone
    S3, G2, M8
    Premium Member
  3. Senior Droid
    ksalce's Avatar
    Member #
    151003
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    207
    Phone
    Droid 2
    #3
    I use drocap.....it works very well and is easy to use. I can't remember if its free or you have to pay for it but I would definitely recommend giving it a try .

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  4. Senior Droid
    SWFLDroid's Avatar
    Member #
    204591
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    234
    Phone
    Droid 2
    #4
    Thanks, is one any better than the other?
  5. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #5
    Shootme is what I use

    Droid 2 APEX GB v2.0
    Ldopa
  6. Master Droid
    m1ghtysauc3's Avatar
    Member #
    137997
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Canton, North Carolina
    Posts
    631
    Liked
    2 times
    Twitter
    @ROFLwaffle82
    Phone
    Samsung Galaxy Nexus
    #6
    Both work well but drocap keeps an icon in the notification bar and it shows up in the screenshots. I use shootme.
    Galaxy Nexus
  7. Senior Droid
    DroidBurgundy's Avatar
    Member #
    199434
    Join Date
    May 2011
    Posts
    149
    Liked
    1 times
    Phone
    Galaxy Nexus (CDMA)
    #7
    Quote Originally Posted by m1ghtysauc3 View Post
    Both work well but drocap keeps an icon in the notification bar and it shows up in the screenshots. I use shootme.
    +1

    I just didn't like that Drocap did that
    Help me and my school earn more dropbox space! Click here to create your free account and get some bonus space too<3
    G
    oogle Galaxy Nexus
    (AOKP JB NIGHTLIES) | Nook Color(CM7.2-RC2 MiRaGe - KANG)
    RETIRED: Dream (G1) | Droid 2

  8. Droid
    BRAINFIRE's Avatar
    Member #
    177833
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    84
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #8
    Screenshot by Kastor soft works well, is free, needs root.
    _________________________

    OG Galaxy Nexus / AOKP / Red Elegance
  9. Junior Droid
    Juiced_RL's Avatar
    Member #
    208028
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #9
    Quote Originally Posted by BRAINFIRE View Post
    Screenshot by Kastor soft works well, is free, needs root.
    2nd

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  10. Senior Droid
    PhotoMaster's Avatar
    Member #
    151274
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    127
    Phone
    Samsung Epic 4G Touch (Gal S2)
    #10
    Any of these work on non rooted phones?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. screenshots?
    By yummylishouz in forum Samsung Fascinate Development
    Replies: 3
    Last Post: 02-26-2011, 05:54 PM
  2. Does anyone know of an app to take screenshots with?
    By Droid.DSM in forum Motorola Droid 2
    Replies: 5
    Last Post: 01-26-2011, 02:59 PM
  3. Screenshots
    By semi_n00b in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2010, 06:59 PM
  4. Screenshots
    By Shadez in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2010, 06:44 AM
  5. Screenshots
    By lores35 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2010, 09:54 AM

Search tags for this page

can droid 2 take screenshots
,

can you take a screenshot on a droid

,
can you take a screenshot on a droid 2
,
can you take a screenshot on a droid 3
,
can you take a screenshot with a droid
,
can you take screenshots on a droid
,
how do you take a screenshot on a htc thunderbolt
,
how to screenshot on htc liberty
,
how to take a screenshot on htc thunderbolt
,
thunderbolt screenshot
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+