DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 17 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 165

Thread: [v0.8+] Liberty Bug Reports

  1. Developer
    Koveleski's Avatar
    Member #
    29099
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Poughkeepsie
    Posts
    1,116
    Liked
    2 times
    Twitter
    davekover
    Phone
    D1/X & Tbolt
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #1

    [v0.8+] Liberty Bug Reports

    As the titles says, please report bugs starting with version 0.8 and newer of Liberty.

    If possible, we'd appreciate logs to go along with reports. If you don't know how to pull one via adb, download aLogcat from the market.

    Please send them to libertydevs [at] gmail and MOST importantly, include the issue in the subject or in the body of the email. I can't tell you how hard it is to dissect a log without knowing what steps were being taken or what is even being reported.

    Thanks for continuing to make Liberty a great experience on DX/2 devices.
    Check me out on the market. Search "pub:kovdev"
  2. Master Droid
    Montecarlo97z's Avatar
    Member #
    121264
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    363
    Liked
    7 times
    Phone
    Droid 4
    #2
    flashed v.08 and now it wont go past the boot logo, tried wiping cache and data still nothing
  3. Droid Ninja
    Tillyswilly's Avatar
    Member #
    108621
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Bham
    Posts
    1,062
    Phone
    Rooted D3
    #3
    did you wipe data b4 you flashed?
    Task Killers? Nope

    This is what rooting is right here
  4. Master Droid
    Montecarlo97z's Avatar
    Member #
    121264
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    363
    Liked
    7 times
    Phone
    Droid 4
    #4
    Quote Originally Posted by Tillyswilly View Post
    did you wipe data b4 you flashed?
    yes always
    i switched back to a different gb rom and the phone booted up fine so i booted back into recovery mood wiped again and flashed nightly v.07 and its booting up now hopefully
  5. Senior Droid
    PTREE818's Avatar
    Member #
    189244
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Westlake Village
    Posts
    117
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #5

    BuGs !

    Yes Hello , Ptree here w/ first bug. K dwlded fine. Battery saver icon appeared in notification bar , then battery and R2D2 got super hot and shut off by itself.Pulled battery let sit , happened 1 more time, not sure if this was due to so much activity (Market was redownloading all my apps). Only other prob so far ..in market Superuser says it needs updating , but updating keeps saying unsucessfull.
    Thx
    Ptree
  6. Senior Droid
    PTREE818's Avatar
    Member #
    189244
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Westlake Village
    Posts
    117
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #6

    Solved S.U. Problem !

    Yes Hello after some testing and playing around I got it.If u can not update your Super user after flashing v 0.8 , go into Marketplace and dwld Super user elite. Run it and force fixes then it will update/reinstall S.U.

    Ptree
  7. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #7
    Dl, wiped and flashed. All was well until I tried to update the customizer, it rebooted and bootlooped. This is why I always set to reboot in safe mode (thanks for that,its a life saver). I reflashed after a second wipe and restoring apps now. Everything seems a bit laggy but I know that's ambiguous so as I run across individual issues, ill send logcats. Dsp manager is great!

    Edit: blur launcher works, but if I hit the home key, it will revert to launcher pro. Any way to set blur launcher as default? Maybe I can try freezing lp and using home smack to set it as default

    Sent from my DROID2 using DroidForums
    Last edited by ldopa; 06-13-2011 at 05:39 AM.
    Ldopa
  8. Droid
    smccloud's Avatar
    Member #
    177466
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    30
    Phone
    Droid R2D2
    #8
    Installed and forgot to wipe before installing (had .7). Now "Voice Commands" is always force closing and I can't actually get to the bootstrap app to reboot into ClockWork Mod recovery to wipe it. My computer isn't recgonizing it over adb either so getting a logcat will be rather difficult.

    Will a wipe from the normal Moto recovery mess it up horribly?
    - Yes, yes it will.
    Last edited by smccloud; 06-13-2011 at 08:20 AM.
  9. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #9
    Lesson learned hopefully. Read directions carefully before installing a rom or doing anything in cw. When you do get back up, go to liberty settings and check the boot into safe mode. It's a life saver. It will always boot into clockwork.

    Try a battery pull, try it while plugged in too. If not, you'll have to sbf. Sorry

    Sent from my DROID2 using DroidForums
    Ldopa
  10. Droid
    smccloud's Avatar
    Member #
    177466
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    30
    Phone
    Droid R2D2
    #10
    Quote Originally Posted by ldopa View Post
    Lesson learned hopefully. Read directions carefully before installing a rom or doing anything in cw. When you do get back up, go to liberty settings and check the boot into safe mode. It's a life saver. It will always boot into clockwork.

    Try a battery pull, try it while plugged in too. If not, you'll have to sbf. Sorry

    Sent from my DROID2 using DroidForums

    SBF'd and currently restoring my first backup. Wife is having a few car issues so I will have to try .8 later on.
Page 1 of 17 12311 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [v0.8+] Liberty Bug Reports
    By Koveleski in forum Liberty ROM DX
    Replies: 460
    Last Post: 10-06-2011, 03:57 PM
  2. [Official] Liberty Customizer [Bug Reports]
    By Koveleski in forum Liberty ROM DX
    Replies: 61
    Last Post: 07-28-2011, 06:39 AM
  3. Liberty v0.6 Bug Reports
    By Koveleski in forum Liberty ROM DX
    Replies: 158
    Last Post: 06-10-2011, 09:27 PM
  4. [Official] Liberty 2.0 Bug Reports
    By jrummy16 in forum Liberty ROM D2
    Replies: 305
    Last Post: 05-30-2011, 06:57 PM
  5. [Official] Liberty 2.0 Bug Reports
    By jrummy16 in forum Liberty ROM DX
    Replies: 219
    Last Post: 04-29-2011, 10:19 AM

Search tags for this page

lgbd2-v08
,

liberty 0.8

,
liberty 0.8 bugs
,

liberty 0.8 calendar

,
liberty 0.8 calendar widget
,

liberty 0.8 quiet in call volume

,
liberty customizer not showing up
,

liberty rom .8

,

liberty v0.8

,
liberty v0.8 download
,
media gallery not installed
,
media gallery not installed liberty
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+