DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: [Official] Liberty Customizer [Bug Reports]

  1. Developer
    Koveleski's Avatar
    Member #
    29099
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Poughkeepsie
    Posts
    1,116
    Liked
    2 times
    Twitter
    davekover
    Phone
    D1/X & Tbolt
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #1

    [Official] Liberty Customizer [Bug Reports]

    Please post issues with features related to customizer options, starting with version 0.6 of LGB.

    Be as informative as you can, ie. what options you chose, which feature isn't working, etc.
    Check me out on the market. Search "pub:kovdev"
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    TheSwaggeR's Avatar
    Member #
    159353
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    744
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid 2 2.3.20.A955
    #2
    Everything seems to work but I don't see the Photobucket among the Account syncing options. I use this a lot. It has Facebook, Email, and the rest but Photobucket seems to not be a part of it anymore.
    Funny how some people complain more than my 2 year old daughter does.
  4. Droid Newbie
    davidwalsh10920's Avatar
    Member #
    196355
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Phone
    droid 2 R2D2 edition
    #3

    liberty customizer

    When i open up liberty customizer it downloads the files then gets stuck in the setting up files loading screen. Have left it in the screen for 30+ minutes with no success multiple times. I'm currently running liberty .7 gb on a motorola droid 2 r2d2 edition. never had a problem with any of the liberty roms with it so far, well any problems that i haven't generated personally.

    Deleted zip on sd card and all went well
    Last edited by davidwalsh10920; 06-07-2011 at 11:07 PM. Reason: I was stupid and didn't do a search first. :|
  5. Junior Droid
    billypoke's Avatar
    Member #
    188774
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Durham, NC
    Posts
    15
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #4

    backup assistant

    i am currently stuck at the backup assistant screen after adding accounts. it keeps telling me that the network is unavailable, which it isn't, so im stuck at the add accounts screen.
  6. Junior Droid
    billypoke's Avatar
    Member #
    188774
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Durham, NC
    Posts
    15
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #5

    help

    please help, i cant do anything from this screen. it won't let me go to the home screen or back or anything. when i press done adding accounts, the backup assistant screen pops up and says "communicating with server" then i get an error that says network unavailable, even though im connected to wireless. and then it goes back to the adding accounts screen. i cant boot into bootstrap because i didnt get a chance to install it.
  7. Junior Droid
    billypoke's Avatar
    Member #
    188774
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Durham, NC
    Posts
    15
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #6
    it won't let me hit skip. it automatically pops up with "communicating with server" then i get the error and it sends me back to the add accounts screen
  8. Junior Droid
    billypoke's Avatar
    Member #
    188774
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Durham, NC
    Posts
    15
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #7
    nope, it won't let me skip that either. is there a way that i can reset the phone or restore the gingerbread rom i backed up prior to installing liberty gingerbread?
  9. Junior Droid
    billypoke's Avatar
    Member #
    188774
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Durham, NC
    Posts
    15
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #8
    around 5 or 6 times
  10. Junior Droid
    billypoke's Avatar
    Member #
    188774
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Durham, NC
    Posts
    15
    Phone
    Motorola Droid R2D2
    #9
    it still won't
  11. Droid
    tnygigles66's Avatar
    Member #
    204203
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    77
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid 2
    #10
    try using the search key to find a home launcher replacement, then install it. I had a similar situation where i flashed a rom, but the home launcher didn't install so every time I pressed the home key the set-up would pop up, which was stuck at adding accounts.
Page 1 of 4 123 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [Official] Liberty Customizer [Bug Reports]
    By Koveleski in forum Liberty ROM DX
    Replies: 61
    Last Post: 07-28-2011, 06:39 AM
  2. [Official] Liberty Gingerbread Bug Reports
    By Koveleski in forum Liberty ROM D2
    Replies: 55
    Last Post: 06-09-2011, 12:25 PM
  3. Liberty Gingerbread Official Bug Reports
    By jrummy16 in forum Liberty ROM DX
    Replies: 797
    Last Post: 05-31-2011, 07:05 PM
  4. [Official] Liberty 2.0 Bug Reports
    By jrummy16 in forum Liberty ROM D2
    Replies: 305
    Last Post: 05-30-2011, 06:57 PM
  5. [Official] Liberty 2.0 Bug Reports
    By jrummy16 in forum Liberty ROM DX
    Replies: 219
    Last Post: 04-29-2011, 10:19 AM

Search tags for this page

can't find liberty customizer
,
cant find liberty customizer
,
cant open liberty customizer
,
droid x liberty customizer
,
how to restore contacts from backup assistant droid liberty
,

liberty customizer

,
liberty customizer gone
,
liberty customizer problems
,
liberty rom bugs
,
liberty rom customizer
,
liberty rom customizer won't install
,
liberty rom settings won't load
,
liberty settings open rom toolbox
,
liberty settings won't open
,
rom toolbox liberty customizer
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+