DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: The worst night of my life!

  1. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #1

    The worst night of my life!

    Ok so I finally got the courage to flash liberty. I wiped data and cache and dalvik cache (maybe that was my problem), I flashed and it said installed so I rebooted and it sat at the liberty logo and did nothing else. I waited about 20 min and still nothing. So I pulled the battery to try and get into clockwork. Nothing. I tried all the tricks to get into cw but nothing. So I went into stock recovery and wiped data and cache, still nothing. So thank god I practiced sbf and had all the programs and files to do it. So I tried but it kept failing. I did not know what to do. Thank god for chris from the forums who told me to try it on a newer pc (mine was old). It worked! Thank god. What a horrible first experience with roms. Now my market is showing errors while downloading anything. At least I'm back. Any thoughts?

    Sent from my rooted DROID2
    Ldopa
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    Tillyswilly's Avatar
    Member #
    108621
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Bham
    Posts
    1,062
    Phone
    Rooted D3
    #2
    Is it saying unknown error -17 I think is the number....if so then plug your phone back into the (you can't do if threw the phone itself) go to your sd card and you will see a fill call .android_secure file delete it all together you might loose some apps but that's the only way I have figured out how to fix it
    Task Killers? Nope

    This is what rooting is right here
  4. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #3
    It's a little orange triangle with a! In the center and it says download unsuccessful. Its in the notification bar

    Sent from my rooted DROID2
    Ldopa
  5. Master Droid
    TheSwaggeR's Avatar
    Member #
    159353
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    744
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid 2 2.3.20.A955
    #4
    Have you cleared your Market cache?
    Funny how some people complain more than my 2 year old daughter does.
  6. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #5
    Yeah market data and cache and factory reset. I was on the phone with moto and verizon and I think I'll probably get more help here. This happened only after the sbf. I can download if I go to the market on dolphin mini but I would really like to be able to use my market app. I want to try flashing liberty again but I'm afraid of the same thing happening again that I explained above. If I do ill follow the directions and only do a data wipe not a cache partition and dalvik wipe. This could have been the reason I couldn't get into cw

    Sent from my rooted DROID2
    Ldopa
  7. Master Droid
    TheSwaggeR's Avatar
    Member #
    159353
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    744
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid 2 2.3.20.A955
    #6
    Well, you know the stock is a ROM itself. Liberty is a ROM. Fission is a ROM. They all have different stuff that improves different areas on your phone. So, try flashing Liberty ROM and then try the market. Don't do anything but mount system, wipe data and cache, flash Liberty zip.
    Funny how some people complain more than my 2 year old daughter does.
  8. Rescue Squad
    spaz33g's Avatar
    Member #
    113637
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    orange county, ca
    Posts
    6,388
    Phone
    Galaxy Nexus, T-bolt, Droid 2
    #7
    If you click on the error notification what does it say?

    tappin and a talkin
  9. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #8
    Yeah I'm aware of that. Wait, so I have to mount the system first? This is what I did. I went into cw wiped data/factory reset, then wiped cache partition then wiped dalvik cache, then installed liberty. The instructions on the post says just wipe data then install. It doesn't say to mount or anything. But do you think I should try that? I was thinking of just wiping data then install. I just want it to work. I really want to get on liberty

    Sent from my rooted DROID2
    Ldopa
  10. Droid Sensei
    ldopa's Avatar
    Member #
    156616
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rochester NY
    Posts
    4,743
    Liked
    8 times
    Twitter
    shunyata31
    Phone
    Droid 2
    #9
    Quote Originally Posted by spaz33g View Post
    If you click on the error notification what does it say?

    tappin and a talkin
    A little box comes up saying something like download unsuccessful please try again

    Sent from my rooted DROID2
    Ldopa
  11. Master Droid
    TheSwaggeR's Avatar
    Member #
    159353
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    744
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid 2 2.3.20.A955
    #10
    Which Liberty are you trying to flash? 2.0.1 or the Gingerbread one? I've never had to wipe cache partition or wipe dalvik cache when flashing a ROM.

    When I used to get that Unsuccessful download sign once in awhile, it had something to do with an app being on the SD Card rather than the phone's internal memory. I would move that app back to the phone's internal memory, try the download again and it would be successful. I don't know how some of the app(s) even get moved to the SD Card to begin with. I thought it would ask you first if you want to do that or not. But in some cases it did it without asking me. I've been wondering if Titanium Backup Pro has something to do with that when you backup apps + data? Not sure.
    Last edited by TheSwaggeR; 04-28-2011 at 08:53 PM.
    Funny how some people complain more than my 2 year old daughter does.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Odd Battery Life at Night
    By Cwagmire in forum Liberty ROM D2
    Replies: 14
    Last Post: 04-14-2011, 09:19 AM
  2. Replies: 35
    Last Post: 08-24-2010, 10:00 AM
  3. Worst phone/worst customer service
    By kooterdee in forum Android Tech Support
    Replies: 64
    Last Post: 02-05-2010, 01:46 PM
  4. Name the best and worst feature
    By Matth3w in forum Android General Discussions
    Replies: 21
    Last Post: 01-31-2010, 11:33 AM
  5. I have the worst memory!
    By kcook323 in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2009, 05:12 PM

Search tags for this page

dalvik cache bootstrap recovery droid 2
,
droid 2 davlik cache
,

droid 2 global wipe cache partition

,

droid 2 wipe cache partition

,
droid 2 wiping cache partition
,

droid wipe dalvik cache m logo

,
how to clear the dalvik cache on motorola milestone
,
i wiped my cache partition
,
motorola atrix boot options wipe cache partition
,
motorola atrix reset sd cache
,
motorola atrix wipe cache partition
,
motorola droid 2 global wiped device and sd card after batte
,
motorola droid dalvik cache to sd card
,
partition sd card droid 2 boostrap
,
verizon motorola droid pro download was unsuccessful, please
,
what does cache do for my market app
,
what does the cache partition contain on the droid 2 global
,

what does wipe cache partition motorola atrix

,
what does wiping cache and dalvik do
,
what does wiping cache partition do motorola atrix
,
what happens if i wipe my android cache partition
,
wipe dalvik cache d2 stock bootloader
,
wiped cache android now errors
,
worst android phone for caching
,
worst android rom
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+